Search

Εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Θύελλα Φερών

Πρώτο τζάμπολ είχαμε για τις ομάδες της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σήμερα Σάββατο, με τους αγώνες του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στο γήπεδο των Φερών, στο πλαίσιο του 1ου Ομίλου, η τοπική Θύελλα υποδεχόταν την τη νεανική ομάδα της ΑΕΚομοτηνής, ή αν προτιμάται την Κ20. Όπως ήταν αναμενόμενο οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήμ,ατα, απ’ την ομάδα της Κομοτηνής και ακτάφεραν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, όντας μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 2-18. Το προβάδισμα δεν το απώλεσαν σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού, παρά την μαχητικότητα των φιλοξενούμενων, καταφέρνοντας να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 83-51.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή καθώς στο ματς ήταν αντιμέτωποι, μια ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέιο-οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική τηου μπάσκετ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα σύνολο που δημιουργήθηκε από νεαρούς κια ταλαντούχος καλαθοσφαιριστές, με σκοπό να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής.\

Στην επόμενη φάση η Θύελλα Φερών θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Ξάνθης, που πέρασε άνευ αγώνος απ’ την Α’ φάση.

Δεκάλεπτα: 21-8, 43-16, 64-35, 83-51

Διαιτητές: Αρετσόπουλος, Ρούντσιος

ΓΑΣ Θύελλα Φερών: (Παπαδόπουλος) Μπίλης 4, Ξένος 19(6), Παπάζογλου 3 (1), Δαβουδάνης 13, Μπιριντζής 7, Μόκαλης 5(1) Λιανός 3(1) Ράλαης 2, Τζότρας 2, Περπερής 3, Παπαδόπουλος 11, Χαραλαμπίδης 8.

Α.Ε.Κομοτηνής (Κ20): (Πανταζής) Κυμπάρης 6, Γκιρίτσης, Καραμανλής 7, Κριμπούρας, Καρκατσέλης, Λεφής 14(1),Λεπίδας 2, Σαριμπαλίδης 4, Μιχαηλίδης, Ξανθόπουλος, Φωτάκης, Μπορμπίδης.

 

Share it