Search

Με 20αδα και πίστη θετικό αποτέλεσμα η αποστολή του Ορφέα για το μεγάλο ματς με την Δόξα Δράμας!

Πάνοπλη και με πίστη για ακόμη μια θετική εμφάνιση και με στόχο να διατηρήσει το αήττητο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα Δράμας στις 16:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ξανθιώτικου συλλόγου περιμένουν με προσμονή αυτό το σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην ιστορική Δόξα, την οποία σέβονται αλλά δεν φοβούνται και είναι έτοιμη για ακόμη μια μάχη εντός αγωνιστικού χώρου. Το μοναδικό παράπονο των ιθυνόντων της ομάδας όπως μας εκφράστηκε και απο τον Γενικό γραμματέα της ομάδας Ρούλη Δημητριάδη είναι το γεγονός πως δεν αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Α1 της ΕΠΣ Ξάνθης που διεξάγονται την ίδια ώρα και έτσι δεν θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ.

orfeas-prop4

Στα αγωνιστικά οι Μπάμπης Χατζημεστής και Παναγιώτης Καμαράκης είδαν με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να προπονούνται υπο τις οδηγίες του γυμναστή Ξενοφών Μπουγιουκλή,  με μοναδικό μικροπρόβλημα αυτό του Λάζαρου Μαυρόπουλου που ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο αλλά θα είναι πανέτοιμος και αυτός για την Κυριακή.

orfeas-prop2

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους: Ρούφο, Αθανασίου, Μακράκη, Μαλαδένη, Θεοδωρίδη, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μπουνταγκίδη, Μαυρόπουλο, Κωτίδη, Μόσχο, Μουμίνογλου Τουγιάλ, Καραγκιόζη Γ., Πασχαλάκη, Χαριτίδη, Μελισσόπουλο και Ξαντινίδη. 

Share it