Search

Συναντά τους γιατρούς των ομάδων της Super League ο Επικεφαλής του Ιατρικού τιμ των Εθνικών Γ. Γκοδόλιας! Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ξάνθη

Όπως συνέβη τον περασμένο Μάρτιο έτσι και τώρα ο κορυφαίος Ξανθιώτης επιστήμονας και ιατρός Γιώργος Γκοδόλιας, που απο τον Αύγουστο του 2015 είναι στην κορυφή του Ιατρικού τιμ των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, θα συναντήσει την προσεχή Δευτέρα(3/10) τους γιατρούς των ομάδων της Super League.

H συνάντηση του Υπεύθυνου του  Ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των ομάδων της Super League θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Metropolitan την Δευτέρα το πρωί και στην συνάντηση αναμένεται να βρίσκονται σχεδόν όλοι οι γιατροί των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

k17xanthi-veroia15

Την ομάδα της Ξάνθης θα εκπροσωπήσει ο γνωστός σε όλους και εξαίρετος γιατρός Γιάννης Κουτσογιάννης(στην φωτογραφία τον βλέπετε έχοντας δίπλα του τον φυσιοθεραπευτή των τμημάτων Υποδομής Αλέξανδρο Βαρνταπετιάν), που μπορεί να κατάγεται απο την Κομοτηνή αλλά ζει και εργάζεται στην πόλη της Ξάνθης και εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζεται  με την Ξανθιώτικη ΠΑΕ, κυρίως στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

 

[ad id=’7152′]

Share it