Search

Πέρασε απο τα Κιμμέρια η Κυπελλούχος Αναγέννηση Θαλασσιάς(+photos)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης προκρίθηκε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που επικράτησε με 3-1 του Εθνικού στα Κιμμέρια.

Παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στα Κιμμέρια, αλλά χωρίς τον προπονητή της Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο(έλειπε σε ταξίδι εκτός Ελλάδας) με τον βοηθό του Κώστα Αβερόπουλο και τον Γιάννη Καζάκη τεχνικό δίδυμο,η κάτοχος του τίτλου Αναγέννηση κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αποκλείοντας τον μαχητικό Εθνικό που αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα απο αυτήν και να βγάλει και αντίδραση μετά την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα απο τον Άρη Αβάτου.

Η ομάδα της Θαλασσιάς άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Πέτρου Πεντεζίδη, για να έρθει στο 19′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης στο 19′ να διπλασιάσει τα τέρματα της Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν μετά απο ανατροπή του Ελευθεριάδη στον Μπουντούρ κέρδισαν πέναλτι στο 43′, με τον Καραοσμάν να ευστοχεί απο τα 11μέτρα και να μειώνει σε 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Δανδανόπουλου όμως η Θαλασσιά έδειξε πως δεν είχε όρεξη να … μπλέξει και ανέβασε την απόδοση της για να πάρει ξανά σκορ ασφαλείας. Πράγμα που συνέβη στο 73′ όταν ο Μαλκότς ανέτρεψε τον Σταύρου με τον Στέλιο Τουργαίδη να ευστοχεί απο το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραμάτσικου έδειξε για ακόμη ένα ματς πως διαθέτει μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα ειδικά απο την μέση και μπροστά που σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ενώ για την Θαλασσιά έβγαλε εξαιρετική αντίδραση στο γήπεδο δείχνοντας πως ήδη ξεπέρασε την βαριά ήττα της Κυριακής και πλέον έχοντας το εισιτήριο των “8” στο χέρι στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το εκτός έδρας ματς με τον Άρη στον Πετεινό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Παύλο Καραλευθέρη και Σταύρο Μαγγίνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ(Θ. Καραμάτσικος): Μπαξεβανίδης, Τσαμούρ(46′ Κιοσέ Τζοσκούν), Μαλκότς, Κότς(61′ Σοφτά), Σιράκ, Τσαμούρ, Μπελούκ, Μπαντάκ(80′ Οσμάν Κεχαγιά), Χουσμέν Χαμδή, Καραοσμάν Γκ., Μπουδούρ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Κ. Αβερόπουλος): Δανδανόπουλος, Μυλωνάς, Κοτζάκελης, Ελευθεριάδης, Ματζαρίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Παπαδημητρίου(80′ Μπάτζιος), Πεντεζίδης Πετρ.(58′ Σταύρου), Σαρηγιαννίδης Πετρ., Γιαννακούδης(83′ Δελητζόγλου)

Share it