Search

Ο απολογισμός των 13 Θρακιωτών της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής! Ο σκόρερ, ο Εβρίτικος “εμφύλιος” και η τούρτα έκπληξη

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός αυτούς της 3ης αγωνιστικής ήταν 3 νίκες για τις ομάδες των Θρακιωτώ, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με την μία μάλιστα να είναι σε Εβρίτικη μάχη. Ως γνωστόν στην λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο ομάδες της περιοχής μας που αγωνίζονται στον 1ο όμιλο.

Αν υπήρχε βραβείο του Θρακιώτη της αγωνιστικής θα πήγαινε αναμφίβολα στον Γιώργο Λαζαρίδη(στην φωτογραφία κάνει χειραψία με τον έτερο Θρακιώτη του Πανθηρραϊκού Ανδρέα Μκρτσιάν, αμφότεροι με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης πέρσι) που σκόραρε με την φανέλα του Πανθηραϊκού  στην ισοπαλία με τον Ιωνικό, ενώ απο τους 10 ποδοσφαιριστές απο την Θράκη που έπαιξαν το Σαββατοκύριακο οι 8 ξεκίνησαν βασικοί και μόλις οι δύο μπήκαν ως αλλαγή για την ομάδα τους, αμφότεροι μάλιστα σε ομάδα του Νομού Καβάλας. Ενώ πολύ καλό ήταν το Σαββατοκύριακο για τους Θρακιώτες τεχνικούς που είχαν απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά:

1ος ομιλος

ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης  0-0: Λευκή ισοπαλία στην Καβάλα, οπού για τους γηπεδούχους πέρασε ως αλλαγή στο 82′ ο Εβρίτης Παύλος Σταματόπουλος. Απο την επόμενη αγωνιστική επιστρέφει ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας, τραυματίας είναι ο Ξανθιώτης Αλέξανδρος Μελισσόπουλος.

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς  0-3: Βαριά ήττα για το Νέστο με το σκορ ωστόσο να είναι πλασματικό καθώς δεν ήταν τόσο κακοί οι γηπεδούχοι.  Βασικός για το Νέστο ο Ξανθιώτης Γιάννης Μπουλγκούρας, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο Ξανθιώτης Βασίλης Λαζαρίδης. Δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Ξανθιώτης Άγγελος Παυλακάκης και για τους φιλοξενούμενους ο Εβρίτης Παύλος Ζώτος.

Δόξα Δράμας – ΑΠΕ Λαγκαδά 3-0: Εντυπωσιακή η Δόξα Δράμας κέρδισε άνετα τον Λαγκαδά πριν το ματς με Ορφέα. Ικανοποίηση για τον Κομοτηναίο τεχνικό της Δόξας Κώστα Βασιλακάκη και για τη νίκη αλλά και για το γεγονός πως άνοιξε λογαριασμό ο πρώην “πράσινος” Ίγκορ.

3ος όμιλος

Λουτράκι – Αιολικός 0-0: Βασικός σε όλο το ματς ο Εβρίτης αμυντικός Αρθούρος Αμπραχαμιάν για την ομάδα του Αιολικού.

4ος όμιλος

Ιωνικός – Πανθηραϊκός  1-1: Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα η ομάδα της Σαντορίνης θα δει κάποιον απο τους Θρακιώτης της να την “ξελασπώνουν”, αυτή την φορά ο Γιώργος Λαζαρίδης ήταν αυτός που σκόραρε για τους φιλοξενούμενους αλλά ένα τέρμα στις αρχές του δευτέρου “έκοψε” τρεις σπουδαίους βαθμούς απέναντι στον ιστορικό Ιωνικό.Ο σκόρερ Λαζαρίδης αγωνίστηκε για 66′ λεπτά προτού γίνει αλλαγή, βασικός σε όλο το ματς ο Μκρτσιάν ενώ ικανοποιημένος απο την παρουσία του κίπερ του έμεινε ο Ξανθιώτης προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Πανθηραϊκού Βάιος Ιγκιτιάν.

Ατσαλένιος – Εργοτέλης 1-2: Ιδανικά συνεχίζει την πορεία του ο Εργοτέλης του Εβρίτη γυμναστή της ομάδας Αντώνη Τσικάκη, που είδε μάλιστα παίκτες και τεχνικό τιμ να του κάνουν έκπληξη με τούρτα για τα γενέθλια του.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Ηλυσιακός  0-0: Με τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτσίδη να αγωνίζεται σε όλο το ματς βασικός και μάλιστα να έχει δύο καλές προσπάθειες για γκολ στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Χανίων έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Ηλυσιακό, με τον νεαρό Θρακιώτη να έχει για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ θετική παρουσία.

Ρόδος – Θύελλα Ραφήνας  2-2: Με τον Ξανθιώτη Μανώλη Ντόσκα να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς η Ραφήνα απέσπασε σημαντικό βαθμό στην Ρόδο.

Ερμής Ζωνιανών – Προοδευτική  1-0: Ο Θάνος Τοπούζης ήταν ο νικητής στην Εβρίτικη μονομαχία με τον Νίκο Γκαϊδατζή, καθώς ο Ερμής Ζωνιανών του πρώτου με τέρμα απο το 15′ κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μια σημαντική νίκη.

 

Share it