Search

Εξαιρετική παρουσία Λινάρδου και Γκουλιαμτζή στους Βαλκανικούς αγώνες Ποδηλασίας!

Ολοκληρώθηκαν οι Βαλκανικοί αγώνες ποδηλασίας που διεξήχθησαν στην Αδριανούπολη(Edirne) της Τουρκίας με καλή παρουσία της Εθνικής Ελλάδας, η οποία κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια, ενώ θετική παρουσία είχαν και οι δύο νεαροί ποδηλάτες Νίκος Λινάρδος και Συμεών Γκουλιαμτζής των “Θράκα Ιππέα” Κομοτηνής και “Πήγασου” Ξάνθης αντίστοιχα.

Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης  στην ατομική χρονομέτρηση η χώρα μας κατέκτησε ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.Τα κατέκτησαν οι Ορφανουδάκης (χρυσό), Τατλή (αργυρό) και Κυριακίδης (χάλκινο). Ενώ ο Νίκος Λινάρδος του “Θράκα Ιππέα” κατετάγη 5ος στους Εφήβους με εξαιρετική εμφάνιση.

Πολύ επιτυχημένη ήταν και η δεύτερη ημέρα στους Βαλκανικούς Αγώνες εφήβων, παίδων, κορασίδων, της Τουρκίας. Η Εθνική μας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κορασίδων με την Σοφία Λιοδάκη και την 4η θέση με την Δήμητρα Τάτλη. Στην κατηγορία των παίδων, «όλη η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά», όπως δήλωσε ο Φώτης Ζέγκλης, για τον Μανώλη Ορφανουδάκη ο οποίος στο τελικό σπριντ κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των εφήβων μετά από μία έντονη μάχη σε όλον τον αγώνα με τους Τούρκους αθλητές, στο τελικό σπριντ οι αθλητές μας δεν πλασαρίστηκαν όπως θα ήθελαν, τερματίζοντας,  ο Πρωταθλητής Ελλάδος Παναγιώτης Λαβδάκης στην 5η θέση, ο Ιωάννης Κυριακίδης  στην 6η θέση, ο Δημήτριος Χριστάκος στην 7η θέση, ο Εβρίτης ποδηλάτης του “Πήγασου” Ξάνθης Συμεών Γκουλιαμτζής στην 9η θέση, και ο Νικόλαος Λινάρδος του “Θράκα Ιππέα”  στην 12η θέση σε ένα σύνολο 32 αθλητών.

Share it