Search

Πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου για Χιλή, 3-2 την Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς (photos)

Με τον Κώστα Φραγκούλη να είναι σε εξαιρετική μέρα και να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, η Ν. Χιλή πήρε τη νίκη και την πρόκριση στη Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Η Χιλή ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και η κατοχή αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 23′, με τον Φραγκούλη να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Λυκόφη απάντησε πολύ ωραία κεφαλιά του Πιρπιρή στο 35′ μετά από εξαιρετική σέντρα, αλλά δύο λεπτά μετά οι «Πόντιοι» πήραν έφτασαν στο 2-1 χάρη σε τέρμα του Ελλενίδη. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Φραγκούλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα καθάρισε την υπόθεση πρόκριση και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με το δεύτερο γκολ του Πιρπιρή στο 89′.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕ Ν.Χιλής: Μπάρκογλου, Τουρτούρας, Αποστολίδης, Καλογήρου, Πασχαλίδης, Κιορόγλου, Ζλατινούδης, Φραγκούλης, Ελλενίδης, Χατζάκης, Παπαχρήστου.

Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς: Αποστολάκης, Τσιαμίτας, Μπαλάτσιος, Μπεντής, Τραγιάνος, Μπόζιος, Μπαδιανούδης, Μούτλιας, Κιτιούδης, Κούρτης, Πιρπιρής.

Διαιτητής: Ουζουνίδης, Βοηθοί: Τουντζιαράκης & Γιάσλας

Δείτε φωτογραφίες:

Share it