Search

Ο απολογισμός των 9 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με μόλις τρεις νεαρούς Θρακιώτες απο τους συνολικά 9 που βρίσκονται στα τμήματα Υποδομών ομάδων της Super League εκτός Θράκης να αγωνίζονται

Στο πρωτάθλημα Νέων μάλιστα είχαμε και Θρακιώτικη κόντρα, για να μην το περιορίσουμε μόνο στην Κομοτηνή, μια και αντιμέτωποι ήρθαν τέσσερις Κομοτηναίοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Λεβαδειακό και Κέρκυρα, απο τους οποίους  αγωνίστηκαν οι δύο ξεκινώντας αμφότεροι βασικοί. Ο τρίτος Θρακιώτης που αγωνίστηκε είναι επίσης Κομοτηναίος, ο λόγος για τον Θανάση Γιαννακόπουλο που παίζει στα Κ17 του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά:

Κ20

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 0-0: Κόντρα δύο πρώην του Πανθρακικού είχαμε στην Βοιωτία με τον Απόστολο Σαραντίδη να υποδέχεται τον Γιώργο Βλαδιμηρίδη. Για 70′ λεπτά αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους ο Εβρίτης Σαραντίδης προτού γίνει αλλαγή, εξαιρετική εμφάνιση απο τον Κομοτηναίο κίπερ Βλαδιμηρίδη που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Κομοτηναίος κίπερ Σίμος Συνοδινός και για τους φιλοξενούμενους ο Κομοτηναίος Γιώργος Τζατζανάς

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-2: Με τους Μανθάτη και Ανδρούτσο απο την επαγγελματική ομάδα να αγωνίζονται ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα στην Λάρισα την τοπική ομάδα. Δεν αγωνίστηκαν για τους “ερυθρόλευκους” ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης και ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιανναράκης.

ΑΕΚ – Ηρακλής  1-0:Δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή ωστόσο κέρδισε με τέρμα του Τσέλιου. Δεν αγωνίστηκε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Εβρίτης Αλμπάνης.

Κ17

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: Ως αλλαγή μπήκε στο ματς ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος που ήδη την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με πέναλτι που αμφισβητήθηκε εντόνως απο τους γηπεδούχους. Δεν αγωνίστηκε ο έτερος Κομοτηναίος της ομάδας Χρήστος Παχούμης.

Share it