Search

Ευφραιμίδης out, Μυσιούδης in στον Έβρο Σουφλίου

Την παραχώρηση του Λεωνίδα Ευφραιμίδη στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και την απόκτηση του 19χρονου Κώστα Μυσιούδη, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Έβρος Σουφλίου.

Η περίπτωση του Ευφραιμίδη ήταν γνωστή εδώ και καιρό καθώς ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις της Άνθειας, ενώ έπαιξε και στα φιλικά, όποτε έμενε μόνο η ανακοίνωση η οποία και ήρθε τελικά από πλευράς Σουφλίου. Όσο για τον Μυσιούδη ο νεαρός άσσος αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Πιερικός και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο.

Οι δύο ανακοινώσεις των Εβριτών:

Για τον Ευφραιμίδη

«Ο Έβρος Σουφλίου ανακοινώνει την παραχώρηση για ένα έτος του ποδοσφαιριστή Ευφραιμιδη Λεωνίδα στην Ένωση Ανθειας Αριστεινου. Η διοίκηση του συλλόγου σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για μεταγραφή σε ομάδα κοντά στην πόλη που εργάζεται αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του. Ως Έβρος Σουφλίου ευχαριστούμε τον Λεωνίδα για όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα μας και ελπίζουμε του χρόνου να γυρίσει πιο δυνατός και με μεγαλύτερη όρεξη για να φτάσουμε όλοι μαζί και πάλι τον Έβρο μας ψηλά».

Για τον Μυσιούδη

«Ο Έβρος Σουφλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μυσιουδη Κωνσταντινο. Ο 19χρόνος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την ΠΑΕ Πιερικός και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΣ Νεάπολης (Α τοπικό Θεσσαλονίκης) και ΠΑΕ Αιγινιακος. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Έβρου Σουφλίου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν».

Share it