Search

Άνοδος στην Α1 για το μπάντμιντον του Αρίων Ξάνθης! Όσα συνέβησαν στον προκριματικό Δημοκρίτειο και Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη(+photos)

Ιστορική μέρα για το τμήμα μπάντμιντον που στην πρώτη του συμμετοχή σε ομαδικούς αγώνες πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και στην τρίτη τον οικοδεσπότη των προκριματικών της Α2, Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι Άνθιμος Σαρουγιαννήδης , Φώτης Τσάγκας , Λευτέρης  Κασάπης και Βαγγέλης Θεοδωρακέας από τους άντρες μαζί με τις Μαρία Σωτηρόγλου , Παναγιώτα Μπόσκου και την Γωγώ Μακρή απο τις γυναίκες αποτέλεσαν ένα πολύ αποτελεσματικό και συμπαγές σύνολο, και υπο τις οδηγίες του Χαράλαμπου Ιορδάνου επικράτησαν με σκορ 4-1 τόσο επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και επί του Α.Σ. Δημοκρίτειου Κομοτηνής και πέτυχαν  έτσι με πανηγυρικό τρόπο την άνοδο του στην Α1 εθνική κατηγορία που θα διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβριο !

Θυμηθείτε το θέμα του SA για την προετοιμασία και τον μεγάλο στόχο του Αρίωνα ΕΔΩ, και ΕΔΩ θυμηθείτε πως προετοιμάστηκε για τους αγώνες η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

 

Share it