Search

LIVE: A.Ο. Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών και όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βέβαια τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ορφέα Ξάνθης με τον Α.Ο.Καβάλας και της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Ωρα 15:41 Θυμηθείτε την pre game ανάλυση του αγώνα του Α.Ο.Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης εδώ.

Ώρα 15:43 Θυμηθείτε την pre game ανάλυση του αγώνα του Απόλλωνα Παραλιμνίου με την Δόξα Προσκυνητών εδώ.

Ώρα 15:45 Δείτε εδώ την 20μελή αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 15:47 Δείτε εδώ την 20μελή αποστολή της Δόξας Προσκυνητών

Ώρα 15:49 Έχουμε τις συνθέσεις των ομάδων απ’ το παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίδου με την Δόξα Προσκυνητών.

Σύνθεση Απόλλωνα Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Μιντιούρης, Καστριτσέας, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Καρακούτης, Ναλμπάντης, Μεντής

Σύνθεση Δόξας Προσκυνητών: Πέρτσας, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Δραγανίδης, Εμρέ, Κλης, Θωμάς, Γιαννακιτσίδης

Ώρα 16:00 Όπως σας είχαμε επισημάνει απ’ την Παρασκευή, ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών είχε κατά νου, ένα σχήμα με “ψευτοεννιάρι”, δεδομένης της απουσίας του Θωμά Βάσκου. Έτσι κι έγινε με τον Γιαννακιτσίδη μάλλον να είναι αυτός που θα επωμιστεί αυτόν τον ρόλο.

proskynhtes

Ώρα 16:05

Στον πάγκο για την Δόξα Προσκυνητών: Κίτσος, Μόσχος, Μουζασβίλι, Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Πανούργιας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου: Ζυγκερίδης, Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Μπρόκος, Παπαστεργίου, Τυχάλας, Γεωργιάδης.

Ώρα 16:10

Σύνθεση Ορφέα Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάς, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Ζ., Μουτακίδης, Τσαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης

Στον πάγκο: Τοραμανίδης, Μόσχος, Θεοδωρίδης, Αθανασίου, Χαριτίδης, Μουμίνογλου, Κοτσίδης.

Ώρα 16:14 Την αναμέτρηση στο Παραλίμνι σφυρίζει ο Σάββας Σιδηρόπουλος απ’ τον Έβρο, με βοηθούς τον Φώτη Καμπερίδη και τον Θανάση Βερνέζη από Καβάλα.

Ώρα 16:16 Στο Βερούλειο έχουμε Σερραϊκή τριπλέτα, με τον Απόστολο Τζουμαλάκη να διευθύνει την αναμέτρηση και βοηθούς τους Τάσο Ζυγκερίδη και Βασίλη Καμπούρη.

Ώρα 16:18

Σύνθεση Α.Ο. Καβάλας Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Μπάτζιος, Μπλιός, Ζλατκόφσκι, Παβίσεβιτς

Ώρα 16:31 Ξεκίνησαν τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ορφέα Ξάνθης με τον Α.Ο. Καβάλας όπως και της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 16:32 Ξεκίνησαν και οι υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα
ΑΕ Ποντίων-Αλμωπός Αριδαίας
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς
Εορδαϊκός-Καμπανιακός

Ώρα 16:36 Πολύ καλός ο καιρός στο Παραλίμνιο Σερρών, ιδανικός για ποδόσφαιρο.

apollwn-paralimniou-doxa

Ώρα 16:40 Ο μεσοεπιθετικός του  Απόλλωνα Παραλιμνίου που βρίσκεται στον πάγκο, Χρήστος Ζυγερίδης, είναι αδερφός του Μπάμπη Ζυγκερίδη που ανήκει στον Πανθρακικό, και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ του Έβρου Σουφίου, στην απογοητευτική πορεία της ομάδας!

Ώρα 16:43 ΓΚΟΛ! Το πρώτο γκολ της μέρας έρχεται απ’ την Δράμα, όπου η Δόξα άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι απέναντι στον Λαγκαδά. Δόξα Δράμας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0!

Ώρα 16:45 Ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών στις Σέρρες. Ο Εμρέ έκανε το σουτ, είδε όμως τη μπάλα να φεύγει άουτ, μακριά απ’ την εστία του Χατζηγιαννάκη!

Ώρα 16:47 Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ένα λεπτό μόλις μετά την ευκαιρία του Εμρέ. Ο Μεντής μετά απο κόρνερ νικά τον Πέρτσα και βάζει μπροστά την ομάδα του!

Ώρα 16:50 Τρομερή ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Ο Εμρέ αστόχησε σε τετ α τετ απέναντι στον Χατζηγιαννάκη.

Ώρα 16:51 Δύο ακόμα γκολ στα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 2-0 η Δόξα Δράμας την ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ ανοίγει το σκορ ο Μακεδονικός Φούφας στην έδρα του ΑΟ Καρδίας.

Ώρα 16:52 Καρφωτή κεφαλιά του Ζλατκόφσκι, περνά έξω απ’ τα δοκάρια του Ρούφου.

Ώρα 16:53 Ενημερωνόμαστε και για άλλα γκολ στα γήπεδα του 1ου ομίλου. Έχουμε μέχρι τώρα: Δόξα Δράμας – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0,  Εορδαϊκός – Καμπανιακός 1-0, ΑΕ Ποντίων – Αλμωπός Αριδαίας 0-1, ενώ στα υπόλοιπα παραμένει το 0-0

Ώρα 16:57 Δυστυχώς και δεύτερο τέρμα δέχεται η Δόξα προσκυνητών, με τον Ναλμπάντη να είναι ο σκόρερ…

Ώρα 17:00 Τετ α τετ ο Εμρέ, αλλά σπαταλά την ευκαιρία για δεύτερη φορά.

Ώρα 17:01 3-0 ο Απόλλων Παραλιμνίου … Πολύ άσχημη τροπή πέρνει το ματς στο Παραλίμνιο ..

Ώρα 17:03 Ο Καρακούτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Προσκυνητών για τρίτη φορά, μετά από σέντρα του Ναλμπάντη.

Ώρα 17:04 Αμύνεται σθεναρά ο Ορφέας Ξάνθης στο Βερούλειο, που κλείνει τους διαδρόμους στον ΑΟ Καβάλας και δεν του επιτρέπει να κάνει κλασικές ευκαιρίες ..

Ώρα 17:07 Κεφαλιά προς τα πίσω του Καστριτσέα, προ Εμρέ διώχνει ο Καραγιαννάκης

Ώρα 17:08 Αλλαγή συστήματος απ’ τον Γιάννη Κλειτσιώτη. Έξω ο εξτρεμ Θωμάς μέσα ο σέντερ φορ Πανουργιάς!

Ώρα 17:10 Ο Πανουργιάς θα περάσει σέντερ φορ, ο Γιαννακιτσίδης δεξί εξτρέμ, ο Εμρέ αριστερά με τον Κλη να κινείται πίσω απ’ τον νεοεισελθόντα στράικερ.

Ώρα 17:15 Καταιγιστική η Δόξα Δράμας .. 3-0 την ΑΠΕ Λαγκαδά!

Ώρα 17:18 Ημίχρονο σε Βερούλειο και Παραλίμνι.

Ώρα 17:22 Πάμε να δούμε συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα στα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

ΑΟ Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0 (Μεντής 16′,  Ναλμπάντης 21′, Καρακούτης 33′)

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα 0-0

ΑΕ Ποντίων-Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (Ελευθεριάδης 2′)

Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά 3-0 (Πινδώνης 10, Ιότι 19, Ιγκόρ 40′)

Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0

Εορδαϊκός-Καμπανιακός 1-0 (Ίβιτς 29′)

Ώρα 17:29 Με σωστή αμυντική τακτική ο Ορφέας Ξάνθης κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τα επιθετικά όπλα του Α.Ο. Καβάλας και κράτησε στο α’ ημίχρονο μακριά τους Αργοναύτες απ’ τα καρέ της.

Ώρα 17:31 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Για να δούμε πως μπορεί να αντιδράσει η Δόξα Προσκυνητών ..

Ώρα 17:33 Σουτ του αρχηγού της Δόξας Προσκυνητών Νίκου Τρίχα, φεύγει έξω

Ώρα 17:35 Σουτ του Ναλμπάντη για το Παραλίμνι, μακριά απ’ τα δοκάρια του Πέρτσα ..

Ώρα 17:36 Αλλαγές στο Βερούλειο. Διπλή αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης με τους Κατρανίτσα και Πασχαλάκη να περνάνε έξω και στον αγωνιστικό χώρο να εισέρχονται οι Μουμίνογλου και Χαριτίδης.

Ώρα 17:36 Αλλαγή και για τον Α.Ο. Καβάλας με τον Πτηνόπουλο στη θέση του Ζλατκόφσκι, που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 17 του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 17:39 Χαμένη ευκαιρία με τον Πανουργιά για την Δόξα Προσκυνητών, την προσπάθεια του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παραλιμνίου

Ώρα 17:41 Κάνει 2 τα τέρματα του ο Εορδαϊκός με τον Μαυροματίδη στο ματς απέναντι στον Καμπανιακό, ενώ στο ντέρμπι του Νέστου με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ο Πόποβιτς ανοίγει το σκορ με σουτάρα για τους φιλοξενούμενους!

Ώρα 17:43 Κρατά πίσω ο Ορφέας απέναντι στον ΑΟ Καβάλας. Σωστά στημένοι οι Ξανθιώτες δεν επιτρέπουν στους γηπεδούχους να φτάσουν εύκολα στην εστία τους. Στο Παραλίμνι, η Δόξα Προσπαθεί να μπει στο ματς με κάποιο γκολ.

Ώρα 17:48 Μπαίνει ο Χρήστος Ζυγκερίδης (αδερφός του Μπάμπη) στη θέση του ενός εκ των σκόρερ,Καρακούτη.

Ώρα 17:50 Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τον Καστριτσέα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ, έπειτα από κόρνερ

Ώρα 17:53 Πέραν του συγγενικού δεσμού μεταξύ Χρήστου και Μπάμπη Ζυγκερίδη, να σας πούμε πως και ο Τάσος Ζυγκερίδης, ο ένας εκ των βοηθών της Σερραϊκής τριπλέτας στο Βερούλειο, είναι ξάδερφος των προαναφερθέντων….

Ώρα 17:55 Ο Πτηνόπουλος με την είσοδό του, έχει δώσει άλλη πνοή στον Α.Ο.Καβάλας, με τους γηπεδούχους να πιέζουν τον Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 17:57 Δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Χρυσούπολη και τρίτο για τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα

Ώρα 17:59 Διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Στον αγωνιστικό χώρο Κωνσταντινίδης και Γεωργιάδης στη θέση των Τάκα και Μεντή

Ώρα 18:00 Σέντρα του Τρίχα, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, όμως η μπάλα δεν κάνει το χατίρι στους φιλοξενούμενους και φεύγει μόλις άουτ.

Ώρα 18:02 Αλλαγή για τον Γιάννη Κλειτσιώτη. Ο Σιδηρόπουλος που έχασε την προηγούμενη ευκαιρία δίνει τη θέση του στον Μόσχο

Ώρα 18:04 Δέκα λεπτά απομένουν για την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής. Κρατά ο Ορφέας το μηδέν, προσπαθεί η Δόξα Προσκυνητών μήπως και προλάβει να ξαναμπεί στο ματς, κάτι πάντως που φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο ..

 Ώρα 18:05 Πάνω που λέγαμε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Δόξα Προσκυνητών, ήρθε δυστυχώς και το τέταρτο γκολ που βάζει ταφόπλακα ακόμη και στις ελάχιστες της Θρακιώτικης ομάδας. Ο Λιάρας το γκολ μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ..

Ώρα 18:07 Πριν το τέταρτο γκολ ο Γιάννης Κλειτσιώτης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του με τον Εμρέ να αποχωρεί και τον Κίτσο να μπαίνει στο ματς

Ώρα 18:09 0-3 ο Απόλλων Καλαμαριάς την Χρυσούπολη με τον Ν’ Λουντούλου.

Ώρα 18:11 Λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Ορφέας είναι πολύ κοντά στο να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα.

Ώρα 18:15 Κρατά με νύχια και με δόντια ο Ορφέας. Προσωρινή διακοπή στο Βερούλειο λόγω τραυματισμού

Ώρα 18:20 Τελικό στο Παραλίμνιο Σερρών. 4-0 βαριά ήττα για την νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών απ’ τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 18:25 Τελικό αποτέλεσμα και στο Βερούλειο. 0-0 ο Α.Ο. Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης!

Ώρα 18:28 Σημαντικός βαθμός μετά από πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Πολύ καλά στημένος ο Ορφέας δεν επέτρεψε στους πολύ ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του Α.Ο.Κ. να κάνουν παιχνίδι. Δείχνει ο Ορφέας πως θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλους.

Ώρα 18:30 Αντίθετα η Δόξα Προσκυνητών ήταν κακή για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς και έτσι φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με 4-0.

Ώρα 18:33 Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα και οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής τους 1ου ομίλου της Γ Εθνικής:

ΑΟ Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0 (Μεντής 16′,  Ναλμπάντης 21′, Καρακούτης 33′, Λιάρας 81′)

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα 0-0

ΑΕ Ποντίων-Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (Ελευθεριάδης 2′)

Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά 3-0 (Πινδώνης 10, Ιότι 19, Ιγκόρ 40′)

Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-3 (Πόποβιτς 51′, Βεργώνης 67′ , Ν’λουντούλου 75′)

Εορδαϊκός-Καμπανιακός 3-0 (Ίβιτς 29′, Μαυροματίδης 50′, Ίβιτς 64′)

Ώρα 18:40 Κάπου εδώ κυρίες και κύριοι, ολοκληρώθηκε το η live κάλυψη της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας απ’ το SportsAddict.gr. Ευχαριστούμε για την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας ..

Share it