Search

Στον τελικό του τουρνουά του ο Λεύκιππος Ξάνθης που κέρδισε τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Εξαιρετικά δείγματα γραφής έδειξε σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης που επικράτησε με 61-57 του ΓΑΣ Κομοτηνή στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώνει ο Ξανθιώτικος σύλλογος.

Η ομάδα των Πάνου Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και το σημαντικότερο να δείξει εξαιρετική ψυχραιμία στα “δύσκολα” σημεία του αγώνα, και να φτάσει σε μια ιδιαίτερα σημαντική για ψυχολογικούς λόγους νίκη. Πλέον ο Λεύκιππος θα αγωνιστεί στις 19:00(25/9) απέναντι στην Ελευθερούπολη στον μεγάλο τελικό.

Απο την άλλη σίγουρα πολύ καλύτερος σε σχέση με τα τρία προηγούμενα φιλικά του, ωστόσο ο Νεοκλής Λεμονίδης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος απο την τέταρτη ήττα του νεανικού συνόλου του ΓΑΣ Κομοτηνή, που θα μετέχει στην Γ’ Εθνική που για να διατηρηθεί με την εικόνα που βγάζει στα φιλικά θα χρειαστεί ένα μικρό…θαύμα. Ο ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει στις 17:00(25/9) τον Αρίων Ξάνθης στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Share it