Search

Πήρε τον πόντο στο παρά ένα το Αγιοχώρι απ’ την Δόξα Σώστη

Σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας αλλά και της μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες, το Αγιοχώρι κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό, από μια ομάδα που στόχο έχει να κάνει και φέτος πρωταθλητισμό στην Α’ κατηγορία της Ροδόπης.

eps-urakhs

Μάλιστα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν αν επιστρέψουν απ’  το εις βάρος τους 0-2, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν και πάλι σε 3-3 με παίκτη λιγότερο, όταν η Δόξα Σώστη πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 81.

Το σκορ άνοιξε για την Δόξα ο Ανδρίκου στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι, με τον ίδιο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του με την συμπλήρωση του ημιώρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αγιοχώρι θα καταφέρει να μπει δυνατά στο ματς και με σκόρερ τον Μεμέτ σε δύο περιπτώσεις θα φτάσει στην ισοφάριση. Τα πράγματα ζόρισαν πολύ για τους γηπεδούχους στη φάση του 80ου λεπτού, όταν  Δόξα Σώστη κέρδισε πέναλντι με τον Μουσταφά μάλιστα να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Ανδρίκου δεν έχασε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και απ’ τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Αλή. Όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί, όμως λίγα λεπτά πριν το φινάλε μια αναμπουμπούλα στα καρέ του Χατζηισαάκ, ο Μπαϊράμ διαμόρφωσε το τελικό 3-3

Για να φτάσουν πάντως  οι γηπεδούχοι στον βαθμό της ισοπαλίας χρειάστηκαν και την συνδρομή της θεάς τύχης, καθώς οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων είδαν τέσσερις φορές τις προσπάθειές τους να σταματάνε σε κάποιο  δοκάρι του Αλή.

Τύχη, πείσμα και επιμονή έδωσαν τον βαθμό στο Αγιοχώρι ή αν προτιμάται ατυχία, χαλαρότητα και έλλειψη συγκέντρωσης στέρησαν δύο βαθμούς απ’ την Δόξα Σώστη …..

14458988_873281329472936_1995497139_n                            14458988_873281339472935_328548222_n

Αγιοχώρι (Λατίφ):Αλή, Τοπάι, Εμίν, Μπαιράμ, Κοτζα Μουμίν, Ομέρ, Μεμετ, Μουσταφά Ο.,Αμέτ, Νασούφ, Κοτζά Μουμίν Χ.
Δόξα Σώστη (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Βιόπουλος, Τέφος, Λάβδας, Κυπερισσούδης, Παπουτσης, Μιντιούρης, Κελεσίδης, Ανδρίκου, Καλοδημίδης, Σιόζος

Share it