Search

Ξαφνικό πρόβλημα με τα δελτία του Χαριτωνίδη και άλλων τριών παικτών στον Άρη!

Στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών έχει προσφύγει ο Άρης, καθώς έχει προκύψει θέμα με την έκδοση δελτίων παικτών στην ομάδα. “Καμία ανησυχία” λένε στη διοίκηση.

Ξαφνικό θέμα με την έκδοση δελτίων έχει προκύψει στον Άρη τα τελευταία 24ωρα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το flnews. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προσφύγει στην ΕΪΜ για την έκδοση των δελτίων των Τάτου, Ρόβα, Τσουμάνη και του Ξανθιώτη Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Όπως επισημαίνεται, το ζήτημα προέκυψε όταν η ΕΠΟ διαπίστωσε πως στα φύλλα αγώνων των φιλικών εμφανίζονταν να έχουν αγωνιστεί ποδοσφαιριστές για τους οποίους, προφανώς, δεν είχαν κατατεθεί αιτήσεις μεταβολών. Εξάλλου, το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν πέρυσι σε ερασιτεχνική κατηγορία δεν σημαίνει ότι θεωρούνταν άνεργοι, οπότε έπρεπε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους έως τις 31 Αυγούστου.

Για τους τρεις πρώτους, τα συμβόλαια τους είχαν κατατεθεί στα όρια μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο επειδή πέρσι έπαιζαν στον Άρη ως ερασιτέχνες, στην Αθήνα υποστηρίζουν ότι έπρεπε να έχουν κατατεθεί τα συμβόλαιά τους μέχρι 31 Αυγούστου.  Από την ομάδα του Άρη σημειώνουν όμως πως ήταν ελεύθεροι και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, άρα είχαν δικαίωμα μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Θέμα υπάρχει και με τον Χαριτωνίδη, ο οποίος επίσης πέρσι ήταν σε ερασιτεχνική κατηγορία. Στην Αλκμήνης τονίζουν ότι τα δελτία θα εκδοθούν κανονικά. Θεωρητικά, στην περίπτωση πάντως που τα δελτία δεν εκδοθούν, οι παραπάνω παίκτες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και τον Ιανουάριο.

Share it