Search

Με στόχο την άνοδο πάει στην Αλεξανδρούπολη το τμήμα μπάντμιντον του Αρίωνα Ξάνθης(+photos)

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το τμήμα Μπάντμιντον του Αρίωνα Ξάνθης, για το περιφερειακό ομαδικό πρωτάθλημα που θα καθορίσει την άνοδο απο την Α2 κατηγορία, αλλά θα επιτρέψει παράλληλα και στον πρώτο να διεκδικήσει σε νέους αγώνες την παραμονή του στην Α1.

Η ομάδα της Ξάνθης που βρίσκεται υπο τις οδηγίες του Χαράλαμπου Ιορδάνου, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ έχοντας δίπλωμα προπονητή Level1 ενώ παράλληλα είναι Ομοσπονδιακός προπονητής στην Θράκη και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του αθλήματος, έχει κάνει εξαιρετικά βήματα προόδου και παρότι αυτοί θα είναι οι πρώτοι ομαδικοί της αγώνες θα κατέβει στο γήπεδο με αρκετά υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.

Ο σύλλογος του Αρίωνα αριθμεί συνολικά 65 άτομα, έχοντας αθλητές τόσο σε μικρές ηλικίες αλλά και μεγαλύτερες, οι οποίες χωρίζονται σε αγωνιστικές και μη. Ιδιαίτερα την τελευταία τριετία που έχει μεταφερθεί η ομάδα απο το “Φίλιππος Αμοιρίδης” στον ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό χώρο του γυμναστηρίου του 3ου Λυκείου Ξάνθης η ομάδα συνεχώς αυξάνεται και προοδεύει, διεκδικώντας μάλιστα και σημαντικές διοργανώσεις.

Η αποστολή του Αρίωνα για τα παιχνίδια με Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και τον Αμυγδαλεών Θεσσαλονίκης αποτελείται απο τους:Φώτη Τσάγκα, Λευτέρη Κασάπη, Άνθιμο Σαρουγκανίδη, Βαγγέλη Θεοδωρακέα, Μαρία Σωτηρόγλου, Παναγιώτα Μπόσκου και Γεωργία Μακρή

 

Share it