Search

Ματσάρα με τέσσερα γκολ στην ισοπαλία των Εφήβων της Ξάνθης με Ηρακλή!

Εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ξάνθη, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League, με την Ξάνθη να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον “γηραίο”, με σκορ 2-2.

Η αναμέτρηση που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Μίκρας το μεσημέρι του Σαββάτου έφερε την πρώτη φετινή ισοπαλία για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στα μέσα του α’ ημιχρόνου με τους ξανθιώτες να χάνουν πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του διαστήματος αυτού, ενώ νωρίς στην επανάληψη ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΟΞ με το φάουλ του Δουλγέρη.

Ο Ηρακλής πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 55′ αλλά το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από το γκολ του Ζουμπουλίδη στο φινάλε του αγώνα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Βέρρος με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Κουφό  της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τηλαβερίδης Ι. (65’ Θυμιάνης), Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Δουλγέρης, Γκασιμπαγιαζίδης (65’ Ζώτος), Σουλεϊμάν Οκάν, Ζουμπουλίδης, Ιωάννου (65’ Τσιλιγγίρης 85’ Γράβας).

Share it