Search

Δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στέρησαν την πρώτη νίκη των Νέων της Ξάνθης στο πρωτάθλημα!

Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα Νέων της Ξάνθης που αναδείχτηκε ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε δύο φορές όμως ισάριθμα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το δεύτερο μάλιστα στο 85′ έφερε και αποβολή για παίκτη της Ξάνθης, δεν της επέτρεψαν να πανηγυρίσει όχι απλά τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά και την πρώτη της νίκη.

Η ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε δύο φορές (στο 13′ με τον Μελισσόπουλο και στο 73′ με τον Βαφειάδη) όμως οι γηπεδούχοι από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισαν αντίστοιχες με τον Δημητριάδη (62′, 88′). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μαμασουλας με βοηθούς τους Μεταξιώτης και Χουζανας. της ΕΠΣ Μακεδονίας που απέβαλλε τον Χασάνογλου στο 85′ και τον Δημητριάδη στο 89′.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Παπάζογλου, Χασάνογλου, Κώστας, Παπαδόπουλος Λ., Μελισσόπουλος (88′ Σπυριντόνοφ), Καπτέλι (65′ Τσάπαρης), Ιωσηφίδης (60′ Χατζηχασάνογλου), Σαμπανίδης.

 

Share it