Search

Βασικός στην ήττα του Πανιωνίου από τη Βέροια ο Σιώπης, εκτός αποστολής ο Ντίνας για Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής της Superleague, με τα δύο από τα τρία ματς που διεξήχθησαν να λήγουν ισόπαλα χωρίς γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν στην Ήπειρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με το ρυθμό να… αγνοείται. Στο δεύτερο ΠΑΣ και Πλατανιάς έψαξαν το γκολ χάνοντας αμφότεροι σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 89′ οι γηπεδούχοι έμειναν μ ε10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίλα για σκληρό τάκλιν, αλλά οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν στα τελευταία λεπτά να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Εκτός αποστολής για την ομάδα των Χανίων ήταν ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Θανάσης Ντίνας.

Πανιώνιος – Βέροια 1-2

Με τον Εβρίτη Μανώλη Σιώπη να είναι για άλλη μία φορά βασικός, ο «Ιστορικός» γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Βίτι ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ημαθίας με κεφαλιά στο 18′, ενώ ήταν ο ίδιος πάικτης που διπλασίασε τα τέρματα για τη Βέροια μετά από πάσα του Μεληκιώτη στο 45′. Οι γηπεδούχοι είχαν έλλειψη ευστοχίας στο β’ μέρος και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ενγκόγκ στο 81′.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να κάνει εξαιρετικό πρώτο και τον Παναθηναϊκό πολύ καλό δεύτερο. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έβγαλε πολλές επιθέσεις και πάτησε περιοχή στα πρώτα 45′, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ. Παρομοίως και οι «πράσινοι» αν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μέχρι το 70′, δεν ήταν προσεκτική στην τελική προσπάθει, με τον Μάρκους Μπεργκ να μην τροφοδοτείται όπως θα έπρεπε.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 25/9 περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

ΠΑΟΚ – ΑΟ Ξάνθης (16:00)
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Λεβαδειακός – Κέρκυρα (18:15)
Λάρισα – Ολυμπιακός (20:30)

Τη Δευτέρα 26/9 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στις 19:30.

Share it