Search

Αντίπαλος της Ροδόπης ’87 στο νέο πρωτάθλημα η περσινή πρώτη σκόρερ της!

Μια ιδιαίτερα σημαντική απώλεια θα έχει ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής, Ροδόπη ’87, καθώς παρελθόν απο την ομάδα αποτελεί η Ελήνη Πανίδου.

Η 23χρονη Σερραία επιθετικός που πέρσι σημείωσε 10 τέρματα με την φανέλα της Ροδόπης ’87 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα και να επιστρέψει στην ομάδα του τόπου της, την Πανσερραϊκή που επέστρεψε στην Β’ Εθνική.

Η Ελένη Πανίδου αποτελεί “γέννημα θρέμμα” της Πανσερραϊκής την φανέλα της οποίας πρωτοφόρεσε σε ηλικία 12 ετών! έχοντας αγωνιστεί δύο χρονιές στην Α’ και οκτώ στην Β’ Εθνική, βγαίνοντας μάλιστα και πέντε φορές πρώτη σκόρερ της κατηγορίας.

Έτσι μετά το περσινό “διάλειμμα” στην Κομοτηνή επιστρέφει στις Σέρρες για να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών που επέστρεψε στην Β’ Εθνική, μετά την προ διετίας πτώση της και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Πανίδου μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με τις πρώην πλέον συμπαίκτριες της στην Ροδόπη ’87 καθώς η Πανσερραϊκή θα είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με την ομάδα της Κομοτηνής

Share it