Search

Live η υποδοχή των Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Το SportsAddict είναι έτοιμο να σας μεταφέρει όλο το χρονικό της υποδοχής των Ελλήνων Παραολυμπιονικών Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη! Στο ρεπορτάζ οι Βλαδίμηρος Αρζίδης και Κοσμάς Πανταζής. Το Live συντονίζει ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης.

Η ενημέρωση σας θα ξεκινήσει από τις 18:00 όταν και οι δύο αθλητές θα φτάσουν με τους προπονητές τους Τάσο Καλλιτσάρη και Γιώργο Τυλιγάδα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξ/πολης. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πομπή του Μιχαλεντζάκη η οποία περιλαμβάνει δύο στάσεις. Το πατρικό του σπίτι στο Δορίσκο και τις Φέρες όπου και θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη υποδοχή.

Ώρα 17:06 Μέχρι εκείνη την ώρα πάμε μαζί να θυμηθούμε κάποιες στιγμές απο την παρουσία των αθλητών μας στο Ρίο άλλα και το πως προετοιμάζεται η Αλεξανδρούπολη, η Φέρες και ο Έβρος να τους υποδεχτεί.

Ωρα 17:09 Θυμηθείτε ΕΔΩ την απίστευτη κούρσα του Μιχαλεντζάκη που τον οδήγησε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου αλλά και την απονομή του χρυσού.

Ωρα 17:12 Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα στην γενέτειρα του Φέρες, θυμηθείτε ΕΔΩ τον χαμό που έγινε.

Ωρα 17:15 Θυμηθείτε ΕΔΩ το πολύ όμορφο και συγκινητικό μήνυμα αγάπης της αδερφής του Δήμου Μαρίας Μιχαλεντζάκη

Ωρα 17:18 Δείτε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες για την υποδοχή του Μιχαλεντζάκη στις Φέρες (προέρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό του Αντιδήμαρχου Φερών Νίκου Γκότση στο Facebook):

Ωρα 17:21 Θυμηθείτε το πρόγραμμα της υποδοχής του Μιχαλεντζάκη ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωρα 17:24 Μεγάλες στιγμές έζησε στο Ρίο και ο έτερος Εβρίτης, Δημήτρης Καρυπίδης, που μας προετοίμασε για την επιστροφή με ανάρτηση του στο facebook.

Ωρα 17:27 Ήδη από το πρωί έφτασε στην Θράκη η Ξανθιώτισσα Σεμιχά Ριζάογλου, με το SportsAddict να είναι παρών στην υποδοχή που της επιφύλαξαν οι δικοί της άνθρωποι.

Ωρα 17:32 Περίπου μισή ώρα απέμεινε για να φτάσει η πτήση των παραολυμπιονικών μας στην Αλεξανδρούπολη, και  όπως τόνισε στην σελίδα μας ο προπονητής του Μιχαλεντζάκη Τάσος Καλλιτσάρης «Θα ζήσουμε τις στιγμές της άφιξής μας, όσο εντονότερα γίνεται»

Ωρα 17:37 Θυμίζουμε πως όλα τα τμήματα κολύμβησης του ΟΦΘΑ θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, καθώς δύο λεωφορεία θα αναχωρήσουν, από το κολυμβητήριο για το αεροδρόμιο, για τους αθλητές του Προαγωνιστικού και Αγωνιστικού Τμήματος ώστε να δώσουν το παρών στην υποδοχή των δύο αθλητών του συλλόγου

oftha

 

Ωρα 17:42 «Τώρα το πιο δύσκολο είναι να κρατηθώ εκεί που είμαι» δήλωσε ο Δήμος Μιχαλεντζάκης χτές όταν έφτασε η Ελληνική αποστολή απο το Ρίο στην Αθήνα.

Ωρα 17:44 Μόλις έφθασαν στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης με τον εκπρόσωπο τύπου Κώστα Γκοτσίδη.

dimarxos-evrou

Ωρα 17:46 Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

antiperifereiarxis

Ωρα 17:48 Πάρα πολύς ο κόσμος που περιμένει με αγωνία την άφιξη των παραολυμπιονικών μας.

Ωρα 17:52 Ασφυκτικά γεμάτο το αεροδρόμιο, τουλάχιστον 200 άτομα βρίσκονται αυτή την στιγμή εκεί!

Ωρα 17:56 Πραγματικά εντυπωσιακές οι εικόνες και όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο αεροδρόμιο  “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, και ακόμη δεν έφτασε η πτήση, που μόλις συμβεί αυτό αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει.

Ωρα 18:00 Με τύμπανα και κόρνες ετοιμάζονται κάποιοι φίλοι που βρίσκονται στο αεροδρόμιο να δημιουργήσουν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα.

Ωρα 18:04 Απο τα πλέον ευχάριστα, η παρουσία πάρα πολλών μικρών παιδιών, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τόσο τον “χρυσό” Δήμο Μιχαλεντζάκη όσο και τον Δημήτρη Καρυπίδη.

Ωρα 18:07 Έχει φτάσει το αεροπλάνο αλλά δυστυχώς με το αδιαχώρητο που γίνεται εντός αεροδρομίου, με πάρα πολύ κόσμο να βρίσκεται στην είσοδο, δυσκολεύει πολύ κάθε προσπάθεια για έξοδο, κακός προγραμματισμός δυστυχώς η αν θέλετε κακός υπολογισμός του κόσμου που θα πήγαινε στην υποδοχή των παραολυμπιονικών μας.

Ωρα 18:11 Εν αναμονή των αποσκευών τους βρίσκονται οι Μιχαλεντζάκης και Καρυπίδης που δείχνουν έκπληκτοι απο την παρουσία τόσου κόσμου.

Ωρα 18:14 Οι πόρτες άνοιξαν και επικρατεί πανζουρλισμός!!! Τρέχουν όλοι προς τον Μιχαλεντζάκη που γνωρίζει την αποθέωση

Ωρα 18:17 Αποθέωση για τον έτερο Εβρίτη Δημήτρη Καρυπίδη που είναι εμφανώς ευτυχισμένος αλλά και σοκαρισμένος απο το πόσος κόσμος είναι εκεί για να τους υποδεχτεί.

Ωρα 18:21 Α-Π-Ο-Θ-Ε-Ω-Σ-Η  για το χρυσό παιδί του Έβρου, για το χρυσό παιδί της Θράκης Δήμο Μιχαλεντζάκη που ακούει εν χορώ να φωνάζουν το επίθετο του.

Ωρα 18:24 Τα φλάς των φωτογράφων είτε επαγγελματιών, είτε ερασιτεχνών έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, όλοι σπεύδουν να βγουν φωτογραφία με τον “χρυσό” Δήμο που με υπερηφάνεια και χαρά δείχνει το μετάλλιο του και ευχαριστεί όλο τον κόσμο.

Ωρα 18:27 Ατμόσφαιρα γηπέδου επικρατεί στον χώρο εκτός αεροδρομίου με τους φίλους και υποστηρικτές του Δήμου να έχουν δημιουργήσει απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ωρα 18:30 Δεν χαλά χατίρι σε κανέναν ο Δήμος Μιχαλεντζάκης, με τον χρυσό παραολυμπιονίκη μας να φωτογραφίζεται με το χαμόγελο στα χείλη σε όποιον του ζητά να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ωρα 18:34 Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φωτογραφηθεί και με τα παιδιά του συλλόγου απ’ οπού ξεκίνησε, του ΟΦΘΑ, Φωτογραφία με όλα τα παιδάκια του συλλόγου που είναι στο αεροδρόμιο, μια φωτογραφία που θα αποτελεί ιστορικό κειμήλιο για τον σύλλογο και μια σπουδαία ανάμνηση για αυτά τα παιδιά,

Ωρα 18:37 Φωτογραφία όμως και με φίλους του ΠΑΟΚ, είναι γνωστά άλλωστε τα “ασπρόμαυρα” αισθήματα του Δήμου Μιχαλεντζάκη.

Ωρα 18:40 Με καθυστέρηση δέκα  λεπτών σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό αποχωρεί το λεωφορείο για Δορίσκο οπού θα υπάρξει μια μικρή στάση και εν συνεχεία για το κυρίως πιάτο της ημέρας την υποδοχή στις Φέρες.

Ωρα 18:43 Πάρτε και ένα αποκλειστικό, τι έτσι θα σας αφήναμε, ο χρυσός Δήμος Μιχαλεντζάκης ποζάρει για χάρη του SA με το χρυσό μετάλλιο.

dimos-xryso

Ωρα 18:48 Είμαστε στον δρόμο για Δορίσκο, το SA θα ακολουθήσει όλο το οδοιπορικό σήμερα, και θα σας κρατάμε συνεχή ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι στο LIVE μας

Ωρα 18:52  “Αυτός ο κόσμος μου έδωσε δύναμη τα τελευταία μέτρα. Είναι δικό τους το μετάλλιο, αυτή είναι η δύναμη μου” ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στις κάμερες που τον περίμεναν έξω απο το αεροδρόμιο.

Ωρα 18:56 Συγκλονιστικές στιγμές πραγματικά, και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, οι πληροφορίες που έρχονται απο τις Φέρες μιλούν για υποδοχή “ήρωα” στον χρυσό Δημοσθένη.

Ωρα 18:59 Το SA ακολουθεί κατά πόδας την διαδρομή του Δήμου Μιχαλεντζάκη προς τις Φέρες, με πομπή όπως μπορείτε να δείτε απο την φωτογραφία κάτω πάει το λεωφορείο με πολλά αμάξια και μηχανές να βρίσκονται καθ’ οδόν.

afixi-mixale24

Ωρα 19:03 Στάση στο χωριό Μοναστηράκι οπού και εκεί  υπάρχει κόσμος που σπεύδει να χαιρετήσει και να συγχαρεί τον Μιχαλεντζάκη

Ωρα 19:05 Μετά την μικρή στάση το ταξίδι για Δορίσκο αρχικά και εν συνεχεία Φέρες ξαναρχίζει

afixi-mixale27

Ωρα 19:09 Φτάσαμε Δορίσκο, το χωριό του πατέρα του Δήμου, οπού θα υπάρχει μια μικρή στάση προτού αναχωρήσει για Φέρες. Περίπου 100 άτομα περιμένουν τον “ήρωα” τους, με αρκετούς μάλιστα να δακρύζουν απο συγκίνηση και χαρά για το δικό τους παιδί.

Ωρα 19:13 Βρισκόμαστε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στον Δορίσκο, μάλιστα έχει τοποθετηθεί και μικρόφωνο με τον Δήμο Μιχαλεντζάκη εμφανώς συγκινημένος να ζητά να συνεχίσει ο κόσμος να του δίνει δύναμη, όπως έκαναν όλοι στον αγώνα. Αφιερώνοντας τη νίκη σε όλο τον κόσμο που του έδινε αγάπη και θετική ενέργεια. Ενώ τόνισε πως ανατρίχιασε όταν σήκωσε την Ελληνική σημαία.

afixi-mixale31
Ωρα 19:17 Μετά την εκκλησία του χωριού ο Δήμος κλήθηκε να μιλήσει και στον κόσμο που μαζεύτηκε για χάρη του στην κεντρική πλατεία του Δορίσκου. Εμφανώς συγκινημένος ο Δήμος πέρα απο τον κόσμο θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή του, τον πατέρα του που έχει χρυσή καρδιά, την μητέρα του για την δύναμη και την αδερφή του που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να τον δει για 59 δευτερόλεπτα.
afixi-mixale32
 Ωρα 19:25 Μετά την αποθέωση στον Δορίσκο ήρθε η ώρα της αναχώρησης για τις Φέρες, οπού εκεί ήδη έχει στηθεί πάρα πολύς κόσμος και αναμένει την υποδοχή του “ήρωα” τους
afixi-mixale33
Ωρα 19:29 Εντυπωσιακή πραγματικά η πομπή που ακολουθεί τον Μιχαλεντζάκη στον τελικό προορισμό που είναι οι Φέρες, περίπου 100 αυτοκίνητα! και πάρα πολλές μηχανές μετέχουν σε αυτή την πομπή με τις κόρνες να έχουν πάρει… φωτιά!
Ωρα 19:37 Ο προορισμός έφτασε στο τέλος του, ο Δήμος Μιχαλεντζάκης και η πομπή του μόλις μπήκαμε στις Φέρες, και όπως αναφέρει το πρόγραμμα θα γίνει στάση στον Άγιο Αλέξανδρο, τον ενοριακό ναό του Δημοσθένη.
Ωρα 19:42 Αναχώρησε το κομβόι απο την εκκλησία του Αγίου Αλέξανδρου και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στις Φέρες οπού γίνεται ένας πραγματικός χαμός.
Ωρα 19:47 Απίστευτες στιγμές στις Φέρες, όλο το χωριό και όχι μόνο βρίσκεται στην πλατεία για να υποδεχτεί τον Μιχαλεντζάκη, πρέπει να είναι πάνω απο 5,000 οι παρευρισκόμενοι! Συγκλονιστική υποδοχή με διάχυτη την συγκίνηση σε όλους.

Ωρα 19:51 “Γκρέμισε” τα περιβόητα τείχη που είχαν στηθεί απο την τοπική αρχή, για να τα ρίξει το καμάρι των Φερών.

afixi-mixale40

Ωρα 19:54 Μια συμβολική κίνηση που συγκίνησε τον Δημοσθένη, μια κίνηση που δείχνει πως όταν η πόλη έχει τέτοιους αθλητές δεν χρειάζεται καν τείχη για να την προστατεύουν.

Ωρα 19:58 Τρομερή ατμόσφαιρα απο το πλήθος που δεν σταματά να ζητωκραυγάζει για τον Δημοσθένη, που παρακολουθεί συγκινημένος και γεμάτος υπερηφάνεια τις εκδηλώσεις αγάπης για το πρόσωπο του.

Ωρα 20:03 Συγκλονιστικές οι στιγμές στις Φέρες στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου, αλλά και στην πομπή που ακολούθησε με όλο τον κόσμο να τραγουδά το Μακεδονία ξακουστή, ανατριχιαστικές οι στιγμές πραγματικά  με χιλιάδες κόσμου να μετέχει σε αυτή την τεράστια γιορτή που έχει στηθεί. Μοναδικές στιγμές για τον Έβρο, για την Θράκη για όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ωρα 20:06 Έχει στηθεί γιγαντοοθόνη οπού παίζει στιγμές της καριέρας του 17χρονου Εβρίτη χρυσού παραολυμπιονίκη, όπως φυσικά και της χρυσής κούρας του στο Ρίο.

afixi-mixale45

Ωρα 20:11 Ελληνικές σημαίες σε όλα τα μπαλκόνια του χωριού, και σε ότι σημείο μπορεί να φανταστεί κανείς. Όλοι οι κάτοικοι των  Φερών είναι στο πόδι για το καμάρι τους.

Ωρα 20:14 Μετά την παρουσία του στο Προσκυνηματικό Κέντρο των απανταχού Θρακών, την Παναγία Κοσμοσώτειρα,, οπού τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος ο Μιχαλεντζάκης έρχεται προς την πλατεία οπού τον περιμένει ο κόσμος.

Ωρα 20:16 Ο Μιχαλεντζάκης ανεβαίνει στον ειδικό χώρο που έχει φτιαχτεί για να γίνουν οι ομιλίες, και γνωρίζει την αποθέωση!

Ωρα 20:19 Ο Δημοσθένης όπως και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης σχεδόν σε όλη την διάρκεια φοράνε στο κεφάλι χρυσοποίκιλτο στεφάνι ελιάς.

Ωρα 20:21 Ακολουθεί χαιρετισμός απο τον Αντιδήμαρχο των Φερών κ. Νικόλαο Γκότση, ο οποίος μάλιστα έδωσε σαν δώρο στον Δημοσθένη μια εικόνα της Παναγίας, για να τον προστατεύει και να τον έχει καλά.

 

Ωρα 20:24 Ακολουθεί χαιρετισμός απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, και εν συνεχεία απο τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη.

Ωρα 20:27 Ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό καθώς τον λόγο πήρε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, πραγματικός χαμός με τον Εβρίτη χρυσό παραολυμπιονίκη να αφιερώνει το μετάλλιο του σε όλο τον κόσμο.

Ωρα 20:31 Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης που δεν έκρυψε την συγκίνηση του και την περηφάνια του για τον Δήμο και όσα ζούνε μαζί.

afixi-mixale64

Ωρα 20:35 Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες, πλέον ξεκίνα η μεγάλη γιορτή με τον κόσμο να τραγουδά ρυθμικά το όνομα του Δημοσθένη, με τον ίδιο να περιμένει πως και πως να τρέξει στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Κάπου εδώ εμείς θα ολοκληρώσουμε την LIVE μετάδοση μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μείνατε μαζί μας, μείνετε συντονισμένοι στο SportsAddict θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ αλλά και φωτορεπορτάζ  της υποδοχής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη σε Αλεξανδρούπολη, Δορίσκο και Φέρες…

Share it