Search

Παρουσία αρκετού κόσμου το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Ν. Σαρρή(+photos)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης(21/9) στον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας, η κηδεία του επίτιμου προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Νίκου Σαρρή που “έφυγε” απο την ζωή σε ηλικία 90 χρόνων(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα), παρουσία αρκετού κόσμου.

Το παρών πέρα απο την αγαπημένη του σύζυγο και τα μέλη της οικογένειας του, παιδιά,εγγόνια, συγγενείς, αλλά και καλοί του φίλοι έδωσαν και αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και φορείς του τόπου. Μερικοί από τους παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος, ο πρώην ειδικός γραμματέας της Ένωσης που συνεργάστηκε με τον εκλιπών Γιάννης Τσιπίδη. Ο αθλητικογράφος και μέλος της πρώτης διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Τσιλιγγιρίδης

Ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργος Πανίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Τριάντη και το μέλος Αντώνη Κουτσουρλή αλλά και έναν πολύ καλό φίλο του εκλιπόντα ο οποίος ήταν και μέλος στην διοίκηση της Ένωσης όταν πρόεδρος ήταν ο Νίκος Σαρρής το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής σήμερα στην ΕΠΣ Αλέκος Παπατζής.  Η ΕΠΣ Ξάνθης η οποία όπως και ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ κατέθεσαν στεφάνια

Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ Μπάμπης Χατζημεστής, και φυσικά ο παλιός καλός του φίλος με τον οποίο ήταν μαζί στην διοίκηση της ΕΠΣ και ουσιαστικά ήταν η συνέχεια του Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν εμφανώς φορτισμένος, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σύσσωμη η ομάδα του SportsAddict.gr εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Σαρρή, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Share it