Search

Με φόρα και φόρμα

 

Ακόμη να συνέλθει η Γιουνάιτεντ από τη «σφαλιάρα» που έφαγε από τη Γουότφορντ (3-1), μαζί κι εμείς που πιστέψαμε ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα έφευγε με το διπλό. Έξω πέσαμε και στον άσο που είχαμε επιλέξει στο Τορίνο – Έμπολι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια (Χάντερσφλιντ 1, Γιανκτσού 1, Νις Χ2) πέρασαν, αλλά δεν μας έφτανε.

Αφήνουμε πίσω όμως το 3/5 του περασμένου Σ/Κ και κοιτάμε το τώρα, το σήμερα. Με ένα… πολύχρωμο κουπόνι με δεκάδες διοργανώσεις και αγώνες. Εμείς όμως θα στηρίξουμε κάποιες γνωστές ομάδες που, βλέποντας και τη φόρμα τους αλλά και τη συχνότητα που σκοράρουν μπορούν να μας στείλουν ταμείο.

Μία από αυτές είναι η ελβετική Γιουνγκ Μπόις. Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή θα μου πείτε αλλά τη μάθαμε από την αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Με μία – έστω – ανάλογη εικόνα όπως αυτή της περασμένης Πέμπτης κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα μπορέσει να πάρει τη νίκη σε μία «εύκολη» έδρα όπως αυτή της Βαντούζ. Λίγο παραπάνω, στη Γερμανία, ξεχωρίζουμε το over στο ματσάκι Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ. Η τριαδούλα μας θα κλείσει με το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο και ακόμη ένα οβεράκι που έχει αρκετές πιθανότητες.

Συνοψίζοντας:

(1303): Βαντούζ – Γιουνκ Μπόις: 2 (1.55)

(1314): Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ: over (1.50)

(1369) Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: over (1.60)

Ο Μπετόβερ

Share it