Search

Η αντίδραση Δόξας Σώστη, Ελπίδας Σαπών, Αστέρα ΑΙγείρου και Κομψάτου Πολυάνθου για το αποτέλεσμα της κλήρωσης

Στην κλήρωση της ΕΠΣ Θράκης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ένωσης στην Κομοτηνή, καταρτίστηκαν οι τέσσερις (4) όμιλοι, των τεσσάρων (4) ομάδων, οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως παρακολουθήσατε live απ’ το S.A., οι τέσσερις (4) όμιλοι που κληρώθηκαν είναι:

Α’ όμιλος: Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης, Ένωση Ασωμάτων, Αγιοχώρι

Β’ όμιλος: Ελπίς Σαπών, Ορφέας Ξυλαγανής, Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, ΑΠΣ Δοκός

Γ’ όμιλος: ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αστέρας Αιγείρου,  Αετός Μίσχου, Βιστωνίδα Κοπτερού

Δ’ όμιλος: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Γρατινής, Κομψάτος Πολύανθου

 

Απ’ το SportsAddict.gr επικοινωνήσαμε με κάποιον εκπρόσωπο από μία (1) ομάδα κάθε ομίλου, ώστε να πάρουμε μια πρώτη αντίδραση, τοποθέτηση για το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

mulwnas

Απ’ τον πρώτο όμιλο, ο πρόεδρος της Δόξας Σώστη, Στράτος Μυλωνάς αρκέστηκε να μας πει πως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, όχι μόνο σε επίπεδο ΕΠΣ, αλλά και σε εθνικό και διεθνές. Μας επισήμανε πως πρωταρχικός στόχος της Δόξας Σώστη είναι η είσοδός της στην εξάδα του πρωταθλήματος, κάτι που όμως δεν σημαίνει πως θα παραμεληθεί ο δεύτερος σε σημαντικότητα θεσμός.

pasas-3

Ο Πάνος Πασάς, ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Σαπών, που κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο, ήταν αυτός που μας μίλησε για λογαριασμό της ομάδας του τονίζοντας: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος διότι αποτελείται από τρεις ομάδες της Α’  κατηγορίας, ενώ και ο Δοκός είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και τις δυσκολίες που κρύβει το κάθε ματς ξεχωριστά και πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα είμαστε μία εκ των δύο ομάδων που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση».

fwtis-kwnstantinidis

Θετική χαρακτήρισε την κλήρωση ο προπονητής του Αστέρα Αιγείρου, Φώτης Κωνσταντινίδης. Ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού (μεταξύ άλλων) είπε στο SportsAddict.gr:  «Νομίζω πως είναι θετική η κλήρωση. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε δύο (2) ομάδες Β’ τοπικού και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Το γεγονός πως έχουμε τα ματς με τις αδύναμες ομάδες στην έδρα μας, μας βοηθά».

dimo-giogas

Όσον αφορά τον τελευταίο όμιλο, ο Πέτρος Δημόπουλος, προπονητής-ποδοσφαιριστής στον Κομψάτο Πολυάνθου, επισήμανε πως: «Η ομάδα μας μετά την δύσκολη πρόκριση καλείται να αντιμετωπίσει τρεις ιστορικές ομάδες του νομού. Παρόλο την δύσκολη κλήρωση, πιστεύω ότι αν δείξουμε σοβαρότητα πάθος και συγκέντρωση μπορούμε να κάνουμε ζημιές και γιατί όχι με λίγη δόση τύχης να πάρουμε ακόμα και την πρόκριση. Σίγουρα με τρεις (3) ομάδες ανώτερης κατηγορίας πρέπει να παλέψουμε σκληρά αλλά όσο συνεχίζουμε σε μια διοργάνωση κάνουμε όνειρα και θα κυνηγήσουμε την πρόκριση ώστε να γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη του φετινού κυπέλλου».

Share it