Search

Το πρόγραμμα της υποδοχής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στον Έβρο

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στο Νομό Έβρου ενόψει της άφιξης του χρυσού Παραολυμπιονίκη Δήμου Μηχαλεντζάκη το απόγευμα της Τετάρτης 21/9.

Μία μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Δορίσκο προς τιμήν του Μιχαλεντζάκη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της υποδοχής του όπως ανακοινώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

-Ώρα 18:00 Άφιξη στον Αερολιμένα Δημόκριτος-Επίσημη υποδοχή.
-Ώρα 18:30 Αναχώρηση από το Αεροδρόμιο.
-Ώρα 18:45 Άφιξη στον Δορίσκο-Υποδοχή.
-Ώρα 19:00 Αναχώρηση για Φέρες.
-Ώρα 19:10 Άφιξη στις Φέρες – Στάση στον Άγιο Αλέξανδρο, τον ενοριακό ναό του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
-Ώρα 19:20 Άφιξη στην Παλιά είσοδο των Φερών – Επίσημη Υποδοχή στις Φέρες.
-Ώρα 19:40 Υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Προσκυνηματικό Κέντρο των απανταχού Θρακών, την Παναγία Κοσμοσώτειρα.
-Ώρα 20:00 Άφιξη του   Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στην Κεντρική πλατεία των Φερών στη διασταύρωση των οδών 50ου Συντάγματος και 28ης Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο των Φερών κ. Γκότση Νικόλαο και από τον π. Καβαλιώτη Απόστολο και θα γίνει απονομή αναμνηστικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται Video με στιγμές από τη διαδρομή και τις επιτυχίες και του   Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στις πισίνες. Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην τελετή υποδοχής.

Ο Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα

Γκότσης Νικόλαος

Επίσης ο ΟΦΘΑ νακοίνωσε τα εξής:

Ο  Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης υποδέχεται, αύριο Τετάρτη 21/9/2016 και ώρα 18.00 στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», τους Παραολυμπιονίκες αθλητές και προπονητές του.
Όλα τα τμήματα κολύμβησης του ομίλου τη μέρα αυτή θα παραμείνουν κλειστά.   Δύο λεωφορεία θα αναχωρήσουν, από το κολυμβητήριο για το αεροδρόμιο, για τους αθλητές του Προαγωνιστικού και Αγωνιστικού Τμήματος. Οι αθλητές της Ακαδημίας και της Μικρής Πισίνας μπορούν να παραβρεθούν στην υποδοχή στο αεροδρόμιο με τη συνοδεία των γονέων τους.

Το SportsAddict βέβαια θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό της υποδοχής του Εβρίτη Παραολυμπιονίκη…

 

Share it