Search

Περιζήτητος ο Ουζουνίδης

Hot όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι ο  Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά την απομάκρυνση του απ’ τον πάγκο του Πανιωνίου φέτος το καλοκαίρι – λόγω της έκτασης που είχαν πάρει φήμες για ενδεχόμενη  συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έπειτα απ’  την απομάκρυνση Βίκτορ απ’ τον ερυθρόλευκο πάγκο – ο Εβρίτης τεχνικός είναι κοντά στο να αναλάβει πάλη κάποια καρέκλα ομάδα της Superleague.

Ρεπορτάζ απ’  την Αθήνα κάνουν λόγο ήδη για χθεσινή επικοινωνία του με ανθρώπους του Ατρομήτου, ώστε να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο των Περιστεριωτών. Ο Ουζουνίδης πάλι σύμφωνα με τα αθηναϊκά ρεπορτάζ, δεν είναι πολύ ζεστός να αναλάβει, τον πάγκο κάποιας ομάδας, χωρίς να κατοχυρωθούν κάποιες απαιτήσεις του και όχι στο οικονομικό κομμάτι.

Την ίδια στιγμή, φήμες κάνουν λόγο και για επιθυμία από πλευράς Αστέρα Τρίπολης – ο οποίος όπως  ο Ατρόμητος ξεκίνησαν με 0 στα 2 στη φετινή Superleague – επαφής με τον Ουζουνίδη, ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ο Μάκης Χάβος είναι υπ’  ατμόν με τους Αρκάδες να κάνουν σκέψεις για την επόμενη μέρα.

Όπως και να χει, ακόμη και αν τα δύο φημολογούμενα φλερτ, δεν καταλήξουν σε γάμο, απλά και μόνο η συζήτηση γύρω απ’ το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποδεικνύει πως ο Εβρίτης τεχνικός θεωρείται απ’ τους καλύτερους Έλληνες προπονητές.

Άλλωστε εν πολλοίς η φετινή πορεία του πανιωνίου, αποτελεί – και – δικό του επίτευγμα …

Share it