Search

Πήρε πτυχίο ο Μιχάλης Σταματέλος της ΑΕ Κομοτηνής!

Ημέρα ορκωμοσίας ήταν η Δευτέρα στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα για το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, οπού συνολικά 120 απόφοιτου πήραν το πτυχίο τους.

Ανάμεσα σε αυτούς όπως διαβάσατε απο το SportAddict ήταν ο πρώην αρχηγός του τμήματος βόλεϊ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας(θυμηθείτε ΕΔΩ), και ο πρώην ποδοσφαιριστής επίσης του Εθνικού Μιχάλης Τσαμουρλίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ). Είχαμε όμως και εκπρόσωπο και απο το έτερο μεγάλο ομαδικό σπορ, καθώς ο παίκτης του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής Μιχάλης Σταματέλος πήρε και αυτός το πτυχίο του.

Μάλιστα η ΑΕΚ του ευχήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της, αναφέροντας:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι οταν βλέπουμε τους αθλητές μας να προοδεύουν εντός και εκτός παρκέ με διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. Ενα τέτοιο παράδειγμα ειναι και ο Μιχαλης Σταματελος, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας πήρε πτυχίο απο το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης και στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν, εκτος φυσικά απο τους οικείους του, οι συναθλητές του και μέλη του διοικητικού επιτελείου της ομάδας.”

Στην φωτογραφία, ο πτυχιούχος πια Μιχαλης Σταματελος βρίσκεται μαζι με τους συμπαίχτες του Γιωργο Κουτσοβασιλη και Σταύρο Χονδροπουλο και  τον Team Manager της ομάδας Βασιλη Στοακη

Share it