Search

Μια εντεκάδα Θρακιώτες μετείχαν στην “αήττητη” για την Θράκη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!

Όσοι μια βασική ενδεκάδα ποδοσφαίρου ήταν οι καταγόμενοι, όχι απλά να πέρασαν απο Θράκη, που μετείχαν στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και αυτό γιατί είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες.

Βλέπετε οι Αλέξης Μελισσόπουλος  και Γιώργος Λίτσκας δεν έπαιξαν για την Καβάλα, ενώ η ΑΕΕΚ Ίνκα του Κομοτηναίου Γκουτσίδη είχε ρεπό. Την καλύτερη παρουσία αναμφίβολα την είχε ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιάν που σκόραρε στη μεγάλη νίκη του Πανθηραϊκού. Ενώ το πλέον εντυπωσιακό γεγονός είναι πως καμία ομάδα με Θρακιώτη στην σύνθεση της δεν γνώρισε την ήττα αυτό το Σαββατοκύριακο στην συγκεκριμένη κατηγορία αν προσθέσουμε και τα θετικά αποτελέσματα των Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών.

1ος όμιλος

ΑΠΕ Λαγκαδά -Καβάλα 0-0: Βασικός σε όλο το παιχνίδι ο Εβρίτης Παύλος Σταματόπουλος, όπως και ο πρώην του Πανθρακικού Αντώνης Λαδάκης, ενώ για 67′ λεπτά αγωνίστηκε ο πρώην της Ξάνθης Χάρης Παπάς. Δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ο Ξανθιώτης Αλέξανδρος Μελισσόπουλος και ο τιμωρημένος απο πέρσι Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας.

Εορδαίκος – Νέστος Χρυσούπολης 1-2: Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για το Νέστο, οπού αγωνίστηκαν βασικοί οι Ξανθιώτες Άγγελος Παυλακάκης(πρώτος στην φωτο), Γιάννης Μπουλγκούρας ενώ ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο επίσης Ξανθιώτης Βασίλης Λαζαρίδης αντί του Παυλακάκη στο 82′. Βασικοί αγωνίστηκαν και οι δύο πρώην παίκτες της Ξάνθης Στέλιος Λάσπατζης και Νίκος Βαλαβανόπουλος.

3ος όμιλος

Αιολικός – Παναχαϊκή 0-0: Καλή εμφάνιση με την φανέλα των γηπεδούχων πραγματοποίησε ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν(τρίτος στην φωτο) που αγωνίστηκε βασικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

4ος όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – Προοδευτική 3-2: Βασικός σε όλο το ματς έχοντας πολύ καλή παρουσία ο Ξανθιώτης Μανώλης Ντόσκας.

Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών 0-1: Μπορεί να μην σκόραρε αυτή την φορά όμως ο Εβρίτης Θάνος Τοπούζης πανηγύρισε στο τέλος την δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας των Ζωνιανών.

Εργοτέλης – Ρόδος 2-0: Χαρές και πανηγύρια για τον Εργοτέλη του Εβρίτη γυμναστή Αντώνη Τσικάκη(δεύτερος στην φωτο) που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Πανθηραϊκός – Τριγλία Ραφήνας  4-2: Βασικός και εκ των κορυφαίων του αγώνα ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιάν(τέταρτος στην φωτο) που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, με το οποίο στο 81′ της έδωσε προβάδισμα με 3-2, πολύ καλή εμφάνιση και απο τον Γιώργο Λαζαρίδη που ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε μέχρι το 71′ όταν και αντικαταστάθηκε. Πανηγύρια στην ομάδα της Σαντορίνης και  για τον Ξανθιώτη γυμναστή τερματοφυλάκων Βάιο Ιγκιτιάν.

 

 

Share it