Search

Έκανε το 2×2 και περιμένει την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, αποβλήθηκε ο Μπέρτος! Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής της Super League

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, που έκανε το 2Χ2 στο φετινό πρωτάθλημα, που  με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του επικράτησε με 1-2 στην Τρίπολη του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 καθώς  αποβλήθηκε ο Ξανθιώτης αμυντικός Μανώλης Μπέρτος για σκαριά στον Κρέσπο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να “καθαρίσει” το ματς, ανόιγωντας το σκοτ στο 21′ όταν μετά απο ασθενή επέμβαση του Κοσίτσκι ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ απο κοντά έκανε το 0-1, ενώ στο 24′ μετά απο σέντρα απο τα δεξιά του Ροντρίγκεζ ο Ευθύμης Κουλούρης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των Αρκάδων που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη στο 62′.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι εκείνη την στιγμή αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 44′ ο Αρετόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ξανθιώτη αμυντικό Μπέρτο καθώς θεώρησε πως είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Κρέσπο με τις τάπες σε εναέρια μονομαχία! δείχνοντας έτσι τον πρώην αμυντικό Ξάνθης και Ολυμπιακού την κόκκινη κάρτα(όπως βλέπετε στην φωτο του onsports), προκαλώντας τις αντιδράσεις των γηπεδούχων αλλά και τις δηλώσεις αργότερα του προπονητή του Μάκη Χάβου.

Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Super League 5 ομάδες στην κορυφή με 2X2 στις νίκες, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει και τιμωρία απο πέρσι, και με την Ξάνθη και άλλους τέσσερις να έχουν ξεκινήσει χωρίς βαθμό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Ξάνθη – Πανιώνιος  0-2(Μασούν, Ανσαριφάντ)

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-2(Μανούσος(2), Γιακουμάκης Γ. – Καραχάλιος, Γιακουμάκης Π.)

Βέροια – ΑΕΚ 0-2(Μπακασέτας, Βάργκας)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα  4-0(Μπέργκ(2),Λούντ, Λέτο)

Κέρκυρα – Λάρισα 2-0  ( Ντουαλά – Επστάιν)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός  0-2 (Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, Ουαρντά)

Ηρακλής – Ολυμπιακός  1-2(Περόνε – Τσόρι Ντομίνγκεζ, Ιντέγιε)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ  1-22(Ιωαννίδης – Κουλούρης(2) )

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1, Ολυμπιακός   6(8-2)

-. Παναθηναϊκός   6(7-0)

-. ΑΕΚ  6(6-1)

-. Πανιώνιος   6(5-0)

-. Πλατανιάς   6(4-2)

6. ΠΑΟΚ   3(4-2)*

-. Παναιτωλικός  3(3-2)

-. ΠΑΣ Γιάννινα   3(3-4)

-. Κέρκυρα   3(2-1)

10. Ηρακλης   1(3-4)

-. Λάρισας    1(2-4)

12. Λεβαδειακός   0(2-6)

-. Αστέρας Τρίπολης   0(1-5)

-. Ξάνθης     0(1-6)

-. Βέροια   0(1-8)

-. Ατρόμητος    0(0-5

Share it