Search

Ο απολογισμός των 8 πιτσιρικάδων που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League εκτός Θράκης!

Με τους 6 απο τους 8 Θρακιώτες που αγωνίζονται σε ομάδες εκτός Θράκης, κυρίως την Ξάνθη, στα πρωταθλήματα της Super League συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες για Κ20 και Κ17.

Στα πρωταθλήματα Νέων βασικοί ξεκίνησαν οι Κομοτηναίοι τερματοφύλακας Συνοδινός και Βλαδιμηρίδης, όπως και ο Εβρίτης μέσος Σαραντίδης. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Κομοτηναίοι Γιανναράκης και Τζατζανάς.  Στα Κ17 ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Χρήστος Παχούμης.

Συνοπτικά:

Κ20

Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-4: Ως αλλαγή στο 60′ πέρασε ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιανναράκης(τρίτος στην κεντρική φωτο) στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Δεν αγωνίστηκε ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως και οι Αλμπάνης και Δοξάκης για την ομάδα του Ηρακλή.

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-0: Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος κίπερ των Βοιωτών Σίμος Συνοδινός(πρώτος στην κεντρική φωτο), βασικός ξεκίνησε ο Εβρίτης μέσος επίσης των φιλοξενούμενων Απόστολος Σαραντίδης(δεύτερος στην κεντρική φωτο) που έγινε αλλαγή στο 65′.

Κέρκυρα – Λάρισα 1-2: Βασικός κάτω απο τα γκολπόστ της Κέρκυρας ο Κομοτηναίος Γιώργος Βλαδιμηρίδης, που ήταν καλός, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο Κομοτηναίος Γιώργος Τζατζανάς  που αγωνίζεται επίσης στους γηπεδούχους.

Κ17

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-0: Ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι ο Κομοτηναίος Χρήστος Παχούμης(τέταρτος στην κεντρική φωτο) στην ήττα του Λεβαδειακού στην Τρίπολη, σε ένα ματς που ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα απο την διαιτησία. Δεν αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος

Share it