Search

Μια πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τεχνικό τιμ του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας!

Σε ακόμη μια ηχηρή κίνηση προχώρησε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας που ενέταξε στο δυναμικό του την ταλαντούχα προπονήτρια και πρωταθλήτρια στο παρελθόν στις μικρές ηλικίες Κατερίνα Καρδαμανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με ακόμη μια προπονήτρια την κα Αικατερίνη Καρδαμανίδη Πρωταθλήτρια Ελλάδος tennis. Με την έναρξη των εγγραφών ο κόσμος της Ορεστιάδας και της ευρύτερης περιοχής έδειξε πως στηρίζει νέες οργανωμένες κινήσεις από νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέλουν να προωθήσουν το άθλημα του tennis γι αυτό και η απόφαση του Δ.Σ του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας ήταν να προχωρήσει άμεσα στην συνεργασία και να προσθέσει στο δυναμικό του Ομίλου την κα Αικατερίνη Καρδαμανίδη.

Το προπονητικό team με πρώτη προπονήτρια την καθηγήτρια επιστήμης φυσικής αγωγής αντισφαίρισης κα Ρουσσοπούλου Θεανώ και με δεύτερη την πρωταθλήτρια Ελλάδος κα Αικατερινη Καρδαμανιδη υπόσχεται πως θα βάλει τις βάσεις ώστε οι αθλητές να απολαύσουν τη μαγεία του τένις. Στο σχεδιασμό δεν θα υπάρχουν μόνο ρακέτες, αλλά και ποιοτική εκμάθηση, μεθοδολογία και υποστήριξη καθώς οι προπονήτριες θα βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες του κάθε αθλητή του.

Η πορεία της κας Αικατερίνης Καρδαμανίδη έχει ως εξής: Σε ηλικία 6 ετών έκανε την 1η εμφάνιση της στον Σύλλογο Παλάσκας Περιστερίου στα 12 πήρε μεταγραφή στον Α.Ο.Α Χαϊδαρίου. Αξιοσημείωτες διακρίσεις : -12αρια: 2η θέση (Πετρούπολη 2009) Ενωσιακό ΙΘ ένωση (Δυτική Αττική και Νησιά Αιγαίου ) -14αρια: 2η θέση (Κερατσίνι 2010) Ενωσιακό ΙΘ ένωση 1η θέση (Πετρούπολη 2011)Ενωσιακό ΙΘ ένωση -16αρια: 2η θέση Open Tennis Golden Team Tournament (Χαϊδάρι 2012) -18αρια: 1η θέση διπλό μικτό (Χαλκίδα 2015) Άλλες διακρίσεις: -Άνοδος στην Α’ Εθνική Κατηγορία αγωνιζόμενη με την ομάδα του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου -Μόνιμη παρουσία στο κυρίως ταμπλό των πανελλαδικών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες (16αδα-32αδα) Προπονητική εμπειρία : – Σ.Α Γαλατσίου”

Share it