Search

Με γκολ στο 90′ το μεγάλο διπλό του Ηρακλή Ζυγού στο ΔΑΚ απέναντι στην Ασπίδα(+photos)

Σπουδαίο διπλό σημείωσε την Κυριακή η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, που “απέδρασε” απο το ΔΑΚ με τέρμα του Κυριάκου Κωφίδη στο 90′, απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης.

Η Ασπίδα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι απείλησε με Χατζηπαρασκευά και Δογανίδη χωρίς όμως να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Ευκαρπίδη, με τους φιλοξενούμενους με προσεκτικό παιχνίδι να πηγαίνουν στα αποδυτήρια κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο ματς το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν στιγμές αλλά χωρίς να αφήνουν κενά στις άμυνες τους, μέχρι τουλάχιστον να φτάσουμε στο 90′ όταν ο Κωφίδης με σουτ απο κοντά πέτυχε το πρώτο γκολ για φέτος του Ηρακλή Ζυγού  και χάρισε στην ομάδα του σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ικανοποίηση στην ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη όχι μόνο για τη νίκη αλλά γενικά για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας του σε Θαλασσιά και ΔΑΚ. Απο την άλλη προβληματισμός για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά καθώς η Ασπίδα γνώρισε την δεύτερη διαδοχική ήττα και πλέον με κακή ψυχολογία στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Εχίνο Σπορ στο ΔΑΚ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Χατζημωϋσιάδη και Βαμβακίδη.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Ψαρόπουλος, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοντομιχάλης, Στεπανιάν, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς(66′ Μπαμπούρης), Σαββόγλου, Δογανίδης(74′ Μπάτζιος), Κιαχίδης(59′ Μαυρίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Κελέσης, Αρσενίου, Μπακάλ, Πελτεκίδης, Ευθυμιάδης, Πανταζίδης, Μπαργκάν(80′ Τσετινές), Μπασινάς(46′ Μπουδούρ), Μενεξές(61′ Τσακιράκης), Κωφίδης

Share it