Search

LIVE: Δόξα Προσκηνυτών – Δόξα Δράμας, Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βέβαια τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ορφέα Ξάνθης με τον Μακεδονικό Φούφας και της Δόξας Προσκυνητών με τη Δόξα Δράμας. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο του ΑΟΞ και οι Βλαδίμηρος Αρζίδης & Διονύσης Βοργιάς στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 15:45 Θυμηθείτε την pre game ανάλυση του αγώνα της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Δράμας με ένα κλίκ ΕΔΩ

Ωρα 15:49 Θυμηθείτε την pre game ανάλυση του αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με τον Μακεδονικό Φούφας με ένα κλίκ ΕΔΩ

Ωρα 15:52 Δείτε εδώ τι δήλωσε για το ματς με τη Δόξα Δράμας στο SportsAddict ο παίκτης της Δόξας Προσκηνυτών, Πασχάλης Δραγανίδης.

Ωρα 15:56 Δείτε εδώ τι είπαν στην κάμερα του SportsAddict για το παιχνίδι με το Μακεδονικό Φούφας οι Αθανασίου, Μπουνταγκίδης, Θεοδωρίδης και Καμαράκης του Ορφέα Ξάνθης.

Ωρα 16:00 Η 19μελής αποστολή του Ορφέα Ξάνθης εδώ

Ωρα 16:04 Η 18μελής αποστολή της Δόξας Προσκηνυτών εδώ

Ωρα 16:08 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο το παιχνίδι της Κομοτηνής. Για την Δόξα Προσκυνητών ο Γιάννης Κλειτσιώτης επέλεξε τους: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Εμρέ Μεμέτ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Γιαννακιτσίδης.

Ωρα 16:11 Στον πάγκο είναι οι: Δημητριάδης, Μόσχος, Κίτσιος, Αγγελόπουλος, Θωμάς, Ιωαννίδης, Μουζασβίλι.

Ωρα 16:15 Για την Δόξα Δράμας ο Κώστας Βασιλακάκης επέλεξε τους: Σικαλιάς, Βεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Σουάνης, Πινδώνης, Καρλόπουλος,Δουμάνης, Μαρκόπουλος, Ολισέ, Παπαζαχαριάς.

Ωρα 16:18 Στον πάγκο για τους Δραμινούς είναι οι:: Παπαζούδης, Κεφαλάς, Γαϊδαρόζης, Κύπρογλου, Παγκάκης, Ντος Σάντος. Ιγκόρ.

Ωρα 16:21 Πάμε στην Ξάνθη. Η αρχική ενδεκάδα του Ορφέα είναι οι: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ. και Πασχαλάκης

Ωρα 16:23 Στον πάγκο για τους Ξανθιώτες είναι οι: Τορομανίδης, Χαραλαμπίδης, Μελισσόπουλος, Αθανασίου, Μόσχος, Μουμίνογλου και Θεοδωρίδης

Ωρα 16:25 Για την ομάδα του Μακεδονικού Φούφας ξεκινού οι: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Χάιτας, Φωτιάδης, Τοπάλης, Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος, Τακίδης, Μπιριτζάους, Χατζηρούπας, Συμεωνίδης.

Ώρα 16:27 Στον πάγκο του Ορφέα βρίσκονται οι Τορομανίδης, Χαραλαμπίδης, Μελισσόπουλος, Αθανασίου, Μόσχος, Θεοδωρίδης και Μουμίν Ογλού

Ωρα 16:29 Στον πάγκο του Μακεδονικού βρίσκονται οι Καραπέτρος, Κιβρακίδης, Τζόμπο, Παπαδόπουλος, Παπουτσίδης, Γκόλης και Κεσκελίδης

Ωρα 16: 31 Περίπου 500 φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο της Κομοτηνής αυτή την ώρα, οι 100 από τη Δράμα. Περίπου τόσος ο κόσμος και στην Ξάνθη με την ζέστη να είναι έντονη.

proskinites1

Ώρα 16:33 Έναρξη των αγώνων σε ΑΟΞ και ΔΑΚ.

Ώρα 16:39 Γκολ για τον Μακεδονικό Φούφας. Σέντρα απο τα αριστερά ο Χάιτας απο κοντά με πλασέ κάνει το 0-1 αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους μόλις στο 6′. Ορφέα Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας 0-1

Ωρα 16:41 Με την συμπλήρωση 10′ λεπτών αγώνα στην Κομοτηνή ο Καρλόπουλος κάνει την προβολή χωρίς όμως να βρεί στοχο.

Ωρα 16:50 Δυνατά έχει μπει η Δόξα Δράμας που πιέζει για το γκολ.

Ωρα 16:56 Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στην Κομοτηνή, σουτ του Καρλόπουλου εκτός περιοχής δίπλα απο το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας η μπάλα.

proskinites2

Ωρα 16:57 Απαντά η Δόξα Προσκυνητών με σουτ του Εμρέ, δεν θα βρεί όμως στόχο.

Ωρα 17:01 Γκοοοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Παχαλάκης θα βγει ωραία απο αριστερά και με σουτ απο πλάγια θέση εντός περιοχής θα ισοφαρίσει για τους Ξανθιώτες. Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας 1-1

Ωρα 17:03 Γκοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης. Ονειρική ανατροπή για τον Ορφέα Ξάνθης που μέσα σε δύο λεπτά με δύο τέρματα του Χρήστου Πασχαλάκη παίρνει το προβάδισμα. Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας 2-1

Ωρα 17:04 Με την συμπλήρωση μισής ώρας για τον 1ο όμιλο έχουμε τα εξής αποτελέσματα: Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καρδίας 1-1 (12′ Διαμαντίδης / 11′ Κωνσταντινίδης), Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφα 2-1(Πασχαλάκης(2) – Χάιτας),  ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς – ΦΑΣ Νάουσα 1-0 (19′ Συμελίδης), Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας 0-0, Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Ρεπό: ΑΕ Ποντίων

Ωρα 17:09 Καλή στιγμή για την Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή με την συμπλήρωση 38′ λεπτών, μπαλιά του Εμρέ στην πλάτη της άμυνας των Δραμινών προλαβαίνει ο κίπερ της Δόξας τον Βάσκο πριν γίνει αυτός επικίνδυνος.

Ωρα 17:13 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος η ομάδα της Ξάνθης με το σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη να χτυπά στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ωρα 17:17 Τέλος πρώτου μέρους στην Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας 0-0

Ωρα 17:18 Νέα καλή στιγμή για τον Ορφέα με τον Μαυρόπουλο να κλέβει την μπάλα και με σουτ εκτός περιοχής να αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να διώξει σε κόρνερ

Ωρα 17:19 Τέλος πρώτου μέρους στην Ξάνθη. Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας 2-1

Ωρα 17:24 Κρατάει γερά η Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή, που όποτε βρίσκει ευκαιρία προσπαθεί να χτυπήσει την ομάδα της Δράμας στην κόντρα.

Ωρα 17:27 Πολύ ωραίο το παιχνίδι στην Ξάνθη με την ομάδα του Ορφέα μετά το πρώτο δεκάλεπτο να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης

Ωρα 17:31 Αποτελέσματα ημιχρόνου για τον 1ο όμιλο: Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καρδίας 1-1 (12′ Διαμαντίδης / 11′ Κωνσταντινίδης), Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφα 2-1 (28′ Πασχαλάκης, 30′ Πασχαλάκης/ 6′ Χάιτας), ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς – ΦΑΣ Νάουσα 1-0 (19′ Πόποβιτς), Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας 0-0, Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Ρεπό: ΑΕ Ποντίων

Ωρα 17:35 Έναρξη του δευτέρου μέρους στην Ξάνθη.

Ωρα 17:37 Έναρξη δευτέρου μέρους στην Κομοτηνή.

Ώρα 17:40 Αλλαγή για τη Δράμα με… άρωμα Πανθρακικού. Στη θέση του Μαρκόπυλου ο Ιγκόρ.

Ώρα 17:42 Μεγάλη ευκαιρία για Δόξα Προσκυνητών! Ο Βάσκος έβγαλε την κάθετη στον Εμρέ, Γκαρακλίδης και Παπαζαχαρίς έκλεισαν γρήγορα, αδύναμο το σουτ Εμρέ στα χέρια Σικαλιά.
Ώρα 17:43 Γκοοοοολ ο Ορφέας! Σέντρα από τον Βασίλη Καραγκιόζη, ο Κώστας Ξαντινίδης κάνει με σουτ το 3-1. Πολύ δυνατά μπήκε ο Ορφέας που με τη συμπλήρωση 8 λεπτών στο β’ μέρος παίρνει διαφορά δύο τερμάτων στο ματς.
Ώρα 17:43 Τρομερή νέα ευκαιρία για Δόξα Προσκυνητών!!!! Ο Βάσκος 10 μέτρα έξω απ’ την περιοχή πιάνει απίστευτο σουτ, με υπερένταση έβγαλε ο Σικαλιάς σε κόρνερ.
Ώρα 17:45 Πάνω κάτω η μπάλα. Ωραίο ματς στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Σέντρα από αριστερά για την Δόξα Δράμας, έπιασε το μονοκόματο σουτ ο Καρλόπουλος στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα
Ώρα 17:46 Διπλή αλλαγή για τον Μακεδονικό έξω οι Καπριτσέρης και Τσικόπουλος στην θέση τους οι Κυβρακίδης και Παπαντσίδης.
sa-live-3
Ώρα 17:47 4-4-2 για την Δόξα Δράμας πλέον. Σουάνης – Ιγκόρ στην κορυφή, Καρλόπουλος – Δουμάνης πλάγια.
Ώρα 17:48 Νέα ευκαιρία στο ΔΑΚ Κομοτηνής!! Ο Ιγκόρ νικήθηκε σε τετ α τετ απ’ τον Πέρτσα
Ώρα 17:49 Διαμαρτύρονται για ofsside οι γηπεδούχοι στην Κομοτηνή.
Ώρα 17:50 Κίτρινη κάρτα στον Καρλόπουλο. Παρατεταμένο τράβηγμα στον Κελεσίδη.
Ώρα 16:50 Αλλαγή για Ορφέα στην θέση του Καρά Αλή περνά ο Μουμίνογλου Τουγιάλ.
Ώρα 17:52 Κίτρινη κάρτα για τον Εμρέ.
Ώρα 17:54 Μειώνει σε 3-2 ο Μακεδονικός. Εκτέλεση φάουλ του Τοπαλη από πλάγια αριστερά κόντραρε σε παίκτη Ορφέα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Μπλόκαρε ο Ρούφος αλλά ο διαιτητής έδειξε γκολ.
Ώρα 17:54 Αλλαγή για την Δόξα Δράμας. Ντος Σάντος στη θέση Δουμάνη.
Ακόμα πιο επιθετική γίνεται η Δόξα Δράμας. Ντος Σάντος δεξι χαφ-εξτερ, Καρλόπουλςο Αριστερό χαφ-εξτρερ. Σουάνης – Ιγκόρ μπροστά.
Ώρα 17:57 Τρομερή ευκαιρία για Δόξα Προσκυνητών! Ο Σικαλιάς μπλοκάρει το σουτ του Εμρέ. Βγήκαν 3 με 2 οι παίχτες των Προσκυνητών, αλλά αργησαν στη τελική πάσα, με τον Εμρέ να κάνει το σουτ στα χέρια του Σικαλιά.
Ώρα 17:58 Αλλαγή για τον Ορφέα. Έξω Μπουνταγκίδης, μέσα Τορομανίδης.
Ώρα 17:59 Διακοπή για να … δροσιστούν οι παίχτες των δύο ομάδων. Πολλή η ζέστη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
sa-live-2
Ώρα 18:01 Ολοκληρώνει τις αλλαγές πολύ νωρίς ο Βασιλακάκης. Έξω ο Ολίσε και μέσα ο Γαϊδαρτζής. Φουλ επίθεση απ’ τον τεχνικό των Μαυραετών.
Ώρα 18:02 Ευκαιρία για την Δόξα Δράμας. Σέντρα του Καρλόπουλου, κεφαλιά του Ιγκόρ στα χέρια του Πέρτσα η μπάλα.
Ώρα 18:03 Τάιμ άουτ για να πιουν νερό οι παίκτες και στην Ξάνθη.
Ώρα 18:05 Στα άλλα ματς την ίδια ώρα: Απόλλων Καλαμαριάς – Νάουσα 3-0, Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καρδίας 1-1, Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-1.
Ώρα 18:07 Η μεγαλύτερη ευκλαιρία μέχρι στιγμής για την Δόξα Δράμας! Ο Ιγκόρ πέρασε όμορφη σκαφτή μπαλιά στον Σουάνη, αυτός πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Πέρτσα, αλλά το γυριστό βολ- πλανέ που επιχείρησε προ κενής εστίας, κατέληξε ψηλά άουτ.
Ώρα 18:09 Απόλλων Καλαμαριάς – Νάουσα 4-0 και ανατροπή για το Νέστο, 1-2 μέσα στον Εορδαϊκό.
Ώρα 18:10 Αλλαγή για τον Ορφέα, μέσα Μόσχος και έξω Ξαντίδης.
Ώρα 18:11 Ολοκληρώνει τις αλλαγες της η Φουφα, εξώ ο Χατζηχρόνης και μέσα ο Κελεσίδης.
Ώρα 18:14 Συνεχίζει την πίεση της η Δόξα Δράμας στα τελευταία λεπτά! Ο Ντος Σάντος ξεκίνησε άλλη μια κούρσα από δεξιά, έσπασε στον Γαϊδαρτζή, αυτός έστρωσε στον Σουάνη που απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε ψηλά άουτ!
Ώρα 18:16 Ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών. Μετά απο κόρνερ του Δραγανίδη, ο Βάσκος σουτάρει, στα χέρια του Σικαλιά μετά από κόντρες η μπάλα.
Ώρα 18:19 Εκπληκτική φάση στο ματς. Σουτ του Τορομανίδη έξω από την περιοχή, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού.
Ώρα 18:20 Ακυρώνεται ως offside γκολ της Δόξα Δράμας.
Ώρα 18:21 Διακοπή στο ματς λόγω τραυματισμού του παίκτη του Ορφέα Μόσχου.
Ώρα 18:21 Μόσχος στη θέση Γιαννακιτσίδη, Σιδηρόπουλος έξω Κίτσιος μέσα. Κλείνει τις αλλγές του και ο Κλειτσιώτης.
Ώρα 18:23 Τέλος αγώνα στην Ξάνθη. Πρώτη νικη στη σεζόν για τον Ορφέα, 3-2 τον Μακεδονικό.
Ώρα 18:23 Τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Μεγάλο αποτέλεσμα για Προκσυνητές το 0-0 με τη Δράμα!!! Αποδοκιμασίες από τους 100 και πλέον οπαδούς της Δόξας Δράμας προς προπονητή και παίκτες.
sa-live-5
Ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου. Καλό σας βράδυ…
 
 

Share it