Search

Η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στον Μανώλη Σιώπη μέλη της οικογένειας του(+photo)

Την ευκαιρία να δει πολλούς δικούς του ανθρώπους είχε το Σάββατο στην Ξάνθη ο Εβρίτης μέσος του Πανιωνίου Μανώλης Σιώπης, που συνέβαλε με ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση στο εύκολο πέρασμα της ομάδας του απο την πόλη της Θράκης και το ματς απέναντι στην Ξάνθη, άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Σιώπης ήταν ο παίκτης που αναδείχτηκε πέρσι MVP του Πανιώνιου απο τους φιλάθλους των “κυανέρυθρων”.

siopis-syggeneis1

Βλέπετε τόσο σε όλη την διάρκεια του αγώνα όσο και στο φινάλε της συνάντησης και κυρίως έξω απο το γήπεδο των Πηγαδίων ο Σιώπης “πνίγηκε” στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων που ταξίδεψαν απο την Αλεξανδρούπολη κυρίως για να δουν απο κοντά τον αγαπημένο τους Μανώλη.

siopis1

Στο γήπεδο βρέθηκαν οι γονείς του Μανώλη Σιώπη, Παρασκευάς και Ζωή( στην κεντρική φωτό δεξιά και αριστερά του Μανώλη), θείος και θεία, ξαδέρφια αλλά και φίλοι του Εβρίτη μέσου που είχαν αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα να τα πουν με τον μέσο του Πανιωνίου μέχρι και την αποχώρηση του πούλμαν της ομάδας της Αθήνας. Μάλιστα η βαλίτσα με τυροπιτακία και άλλα πράγματα που ετοίμασε η μαμά Σιώπη ήταν στο επίκεντρο.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ

Ένα απο τα καλύτερα παιδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και θα μας επιτρέψετε να τον θεωρούμε και το καλύτερο εξάρι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και ίσως σιγά σιγά όσο ο Σιώπης συνεχίζει να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις με την φανέλα του “Ιστορικού”  πλησιάζει η ώρα της κλήσης στην Εθνική Ανδρών κάτι που ευχόμαστε, να φτάσουμε να έχουμε μετά τους Τοροσίδη και Μάνταλο και τρίτο Θρακιώτη να φορά το εθνόσημο.

Share it