Search

Χωρίς κίνητρο για το Europa. Άρα;;;

Πάνω που στοιχηματίσαμε στη Γιουνάιτεντ το πρωί της περασμένης Πέμπτης, βγαίνει ο προπονητής της ο Μουρίνιο και λέει ότι δεν έχουμε κίνητρο για το Europa League. Σαν να σου λέει παίξε μας κόντρα, όπως και έχασε, μαζί και το στοίχημα μας. Τι μας είπε όμως ο Πορτογάλος; Ότι στοχεύει στο πρωτάθλημα οπότε ξεκινάμε με το διπλό της Γιουνάιτεντ μέσα στη Γουότφορντ.

Ένα ακόμη από Αγγλία, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βγει, είναι η 2η της βαθμολογίας Χάντερσφιλντ που υποδέχεται την QPR που έρχεται από την εξάρα από τη Νιουκάστλ. Έξι μπορεί να μη της ρίξει, αλλά βλέπουμε νίκη, έστω και με 1-0.

Ο Μπαλοτέλι δεν μας πλήρωσε την Πέμπτη. Όσο φιλότιμος και αν ήταν δεν βρήκε δίχτυα. Στο γαλλικό πρωτάθλημα όμως είναι αλλιώς, θα βοηθήσει τη Νις, όπως έδειξε και από το προηγούμενο παιχνίδι. Οπότε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μοντπελιέ, ισοπαλία ή και νίκη.

Περνώντας στην Ιταλία, θετικά δείγματα γραφής βλέπουμε από την Τορίνο η οποία εύκολα ή δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τον άσο στο ματσάκι με την Έμπολι. Και τέλος πάμε στην…. Άπω Ανατολή. Και αφού η Γιανκσού μας δικαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα με το 1-6 εκτός, δεν βλέπουμε το λόγο να μη νικήσει στην έδρα της την Τιανγίν που… βολοδέρνει στις χαμηλές θέσεις. Αυτά τα λίγα και καλά. Καρφιά και… φύγαμε για ταμείο.

Συνοψίζοντας:

(586): Γιανκσού – Τιανγίν Τέντα: 1 (1.40)

(652): Χάντερσφιλντ – ΚΠΡ: 1 (1.90)

(779): Γουότφορτ – Μαν. Γιουνάιτεντ: 2 (1.40)

(791): Μονπελιέ – Νις: Χ2Δ (1.50)

(796): Τορίνο – Έμπολι: 1 (1.70)

Ο Μπετόβερ

Share it