Search

Ξάνθη δεν…βλέπεσαι! Νέα ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΑΟΞ…

Την ήττα γνώρισε η Ξάνθη  στο πρώτο φετινό της εντός έδρας παιχνίδι. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό απόγευμα ο Πανιώνιος επικράτησε με 0-2 παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Μασούντ (5’) και Ρισβάνη (16’) με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζουν την 2η ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ότι και να γράψουμε για την εικόνα του αγώνα θα πάει στράφι ο κόσμος απηύδησε με αυτά που είδε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ομάδα χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της χωρίς νεύρο που το μόνο που σου προκαλούσε ήταν αγανάκτηση για την εικόνα της.

Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει θέμα στην ψυχολογία των παικτών όπως ανέφερε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου, αλλά αυτή η εμφάνιση της Ξάνθης είναι αποκαρδιωτική και κακά τα ψέμματα δεν εμπνέει κανέναν, και αυτό δεν είναι απαραίτητα ευθύνη του προπονητή, είναι και δική του φυσικά, αλλά αναμφισβήτητα αυτή η εικόνα της Ξάνθης δεν οφείλεται μόνο στις επιλογές του προπονητή αλλά και σε εξωγενείς παράγοντες που δεν επιτρέπουν στον σύλλογο να βγει απο την μετριότητα και να αρχίζει να θυμίζει ξανά το σωματείο που κάποτε για πάρτη του γέμιζε το ΑΟΞ, την ομάδα που ακόμα και στα Πηγάδια όταν πήγε με παίκτες ηγέτες αλλά και παίκτες με μεγάλη κλάση που έχουν περάσει κατά καιρούς ακόμη και στις ήττες σε έκαναν να νιώθεις αισιόδοξος με την εικόνα που έβγαζαν στο γήπεδο.

Η λέξεις όπως τραγωδία, έκτρωμα και άλλες συναφείς ίσως είναι υπερβολικές αλλά απο την άλλη είναι  και απόλυτα λογικές για αυτούς τους λίγους που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου στα Πηγάδια για να βρεθούν κοντά στον ΑΟΞ τους, αυτοί ήταν παρών δυστυχώς όμως κάποιοι όχι.

Επόμενο παιχνίδι φυσιολογικά, για την Super League μιλάμε οπότε τι φυσιολογικά, είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η ομάδα είναι αουτσάιντερ οπότε θα πρέπει να δουλέψει δέκα φορές περισσότερο για να μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση. Το κακό ξεκίνημα μπορεί να ανατραπεί γιατί η ποιότητα στο υλικό υπάρχει όπως και το ταλέντο θα πρέπει όμως να βγούν στο γήπεδο, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα της ομάδας δεν θα αργήσει ο καιρός που θα παίζει μόνη της…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) – Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) που έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Κόρμπο (50’), στον Παπαγεωργίου (53’), στον Ρισβάνη (75’), στον Νιέτο (83’) και στον Μασούντ (84’).

Xanthi FC (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57’ Τριάδης), Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης (46’ Ορφανίδης), Σολτάνι, Νιέτο, Λάζιτς (74’ Καμαρά), Ράνος.
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65’ Ολαϊτάν), Ανσαριφέρντ (83’ Ενγκόνγκ), Γκιοατά, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν (89’ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Μασούντ.

 

Share it