Search

«Ν’ αποδείξουμε πως διαθέτουμε ποιοτική ομάδα»

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δόξα Προσκυνητών έλαβε το βάπτισμα του πυρός στη Γ΄Εθνική, σε μία πρώτη που συνοδεύτηκε από μία βαριά ήττα στο Βερούλειο απ’  τον Α.Ο.Κ με 2-5. Την Κυριακή, στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η πρωτάρα αλλά ενθουσιώδης Δόξα προσκυνητών, θα υποδεχτεί μια άλλη Δόξα, με όνομα βαρύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την Δόξα Δράμας.

Στο ΔΑΚ στις 16:30, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κλειτσιώτη, θα επιδιώξουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς, στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή τους, απέναντιστην Δόξα Δράμας. Σύμμαχός τους σ’  αυτήν την προσπάθεια ο κόσμος. Ένας κόσμος που στα μπαράζ πέρσι για την άνοδο, απέδειξε πως διψά για ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της Κομοτηνής φαίνεται ζεστός με την συμμετοχή της Δόξας Προσκυνητών στη Γ΄ Εθνική και σε συνδυασμό με τους οπαδούς της ομάδας απ’  το χωριό των Προσκυνητών που θα πάνε στο ΔΑΚ, το γήπεδο της Κομοτηνής αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο.

Ο παράγοντας αυτός είναι πολύ σημαντικός και είναι ένας στους οποίους στάθηκε ο Πασχάλης Δραγανίδης, στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο SportsAddict.gr. Ο Κομοτηναίος μέσος που πέρσι ήταν εκ των διασωθέντων του ναυαγίου του Έβρου Σουφλίου, είπε στο S.A.:

«Απ ότι είδα την εβδομάδα που πέρασε σίγουρα στα πρόσωπα όλων φάνηκε η πικρία για το κακό ξεκίνημα Αλλά όλοι έδωσαν και το παραπάνω στις προπονήσεις για να βελτιωθούν και να αναστρέψουν την κατάσταση.

Ξέρουμε ότι η Δράμα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα μέσα στην 2αδα.. Αυτό όμως μας γεμίζει με ανυπομονησία για το ματς της Κυριακής όπου θα παίξουμε για πρώτη φορά μέσα στην έδρα μας, αντιμετωπίζοντας με μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να δώσουμε το 100% και σε συνδυασμό με λίγη τύχη πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε στον κόσμο μας ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή και ποιητική ομάδα ικανή για να πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής κατηγορίας».

Share it