Search

Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΔ απ’ την Παλαγία σε φιλικό προετοιμασίας(+pics&vid)

Με 2 γκολ του Σέργιου Αγγελακάκη στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Διδυμοτείχου επικράτησε του Ποντιακού με 0-2 στο γήπεδο της Παλαγίας. Οι πράσινοι έτσι παρά τις απουσίες των αδερφών Πετρόπουλων, του Αλή, του Ιντζέ και του Γιαννόπουλου επέστρεψαν στις νίκες στα φιλικά προετοιμασίες μετά το 1-1 με τον Άρδα την Τετάρτη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά σε δυο βδομάδες.

Ποντιακός και ΑΕΔ την ερχόμενη βδομάδα θα δώσουν άλλα δύο φιλικά –  τα τελευταία τους – ώστε Μιχάλης Μπαξεβάνογλου και Γιάννης Αναστασιάδης να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 1-2/10. Την Τετάρτη ο Ποντιακός θ’  αγωνιστεί στη Χιλή απέναντι στην τοπική ομάδα ενώ το Σάββατο θα υποδεχτεί μία εκ των διεκδικιτριών του τίτλου την Ένωση Άνθειας/Αριστείνου. Η ΑΕΔ θα αγωνιστεί και αυτή Τετάρτη και Σάββατο, και στις δύο περιπτώσεις εκτός έδρας με νεοφώτιστες ομάδες, πρώτα με Ατρόμητο Ασπρονερίου και έπειτα με Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απ’  το φιλικό του Ποντιακού με την ΑΕΔ …

 

 

Share it