Search

Εντός έδρας ήττα για τους Νέους της Ξάνθης απο τον Πανιώνιο(+photos)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η ομάδα Κ20 της Ξάνθης που γνώρισε την ήττα με 1-2 απο την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Η ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε με τον Σαμπανίδη στο 17ο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι με τον Αντωνόπουλο και τον Οικονομίδη στο 34′ και το 37′ αντίστοιχα έκαναν την ανατροπή πριν την λήξη του πρώτου μέρους και το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης είχε την κατοχή προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Άστρα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα στο 91′ να φτάνουν πολύ κοντά στο 1-3 μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Βουκελάτος και ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος με τον Σταθάκη να τον νικά και να κρατά το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ με το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλίας Εμπλιού και Χουσείν Κούλα της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Σταθάκης, Χασάνογλου (81′ Καλαϊτζίδης), Παπάζογλου, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπαδόπουλος (55′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος, Κώστας, Σαμπανίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηχασάνογλου (71′ Τζιβανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Άστρας, Βλάχος, Σταμίρης(60′ Γλύνος), Δαβρής, Σταυρόπουλος, Τζίνι(63′ Αρσενίδης), Βουκελάτος, Παπανικολάου, Αντωνόπουλος, Οικονομίδης(86″ Μητσογιάννης), Χελάς

Share it