Search

Βάζει τα… καλά του το ιστορικό γήπεδο ΑΟΞ για το πρώτο εντός του Ορφέα Ξάνθης(+photos)

Μετά απο μισό αιώνα περίπου η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ετοιμάζεται για την ιστορική επιστροφή της στην Γ’ Εθνική και οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια για την μεγάλη επιστροφή του συλλόγου στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηκλεάρχου όσο και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής έχουν ρίξει πολύ δουλειά και προετοιμάζουν τα πάντα για την μεγάλη επιστροφή. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

aox-gipedo2

Χαρακτηριστικότερο η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και η εντυπωσιακή μετάλλαξη του γηπέδου που αρχίζει να θυμίζει ξανά τον παλιό καιρό όταν το γήπεδο στολίδι της Ξάνθης χάρις την μεγάλη ομάδα του Νομού τον ΑΟΞ και μετέπειτα Skoda το διατηρούσε σε υψηλό επίπεδο.

aox-gipedo1

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ είναι πραγματικά εντυπωσιακές απο τα κίτρινα καθίσματα στον χώρο των επισήμων στα χρώματα του Ορφέα, τα αποδυτήρια του γηπέδου, τα κόκκινα χρώματα στους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες του γηπέδου, σεβόμενοι τον ΑΟΞ άλλωστε έβαλαν και το νέο σήμα της ομάδας αλλά και φωτογραφίες απο ιστορικές στιγμές του συλλόγου κοσμούν την φυσούνα, και γενικότερα η μετάλλαξη του γηπέδου απο εγκαταλελειμμένο όπως ήταν  σε ένα σύγχρονο γήπεδο που σου προσφέρει αρκετές ανέσεις για να ευχαριστιέσαι την παρουσία σου στο γήπεδο.

aox-gipedo4

Άλλωστε άπαντες στον Ορφέα θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους και ελπίζουν πέρα απο την παρουσία πολλών Ξανθιωτών και το καλό ποδόσφαιρο που θα αποδίδει η ομάδα το ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ να γίνει ξανά ένας πόλος έλξης για το φίλαθλο κοινό της πόλης. Η αρχή γίνεται απο την Κυριακή οπού ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφας στις 16:30

aox-gipedo6

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες απο διάφορες αλλαγές που έχουν γίνει στο γήπεδο του ΑΟΞ μέσα απο τον φακό του SA

Share it