Search

Θλίψη στην Ξάνθη, έφυγε απο την ζωή ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Κώστας Ορφανίδης

Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται απο το βράδυ της Πέμπτης ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Κώστας Ορφανίδης.

Τον χαμό του συμπαίκτη και αδερφικού του φίλου γνωστοποίησε ο Κώστας Νεοχωρίτης που έγραψε για τον χαμό του Ορφανίδη με τον οποίο τους βλέπετε μαζί στην φωτογραφία κάτω απο παλιότερο ματς της Ξάνθης στο γεμάτο απο κόσμο γήπεδο του ΑΟΞ : ” Έφυγε από την ζωή ένας από τους δυναμικούς παίχτες ,ένας αξιόλογος άνθρωπος,ένας φίλος …..καλό ταξίδι Κώστα Ορφανίδη..θα ζείς στην καρδιά και στο μυαλό μας πάντα!”

neoxoritis-orfanidis

Μάλιστα μέσω ανάρτησης σου στην σελίδα του συλλόγου οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ αποχαιρέτησαν τον Ξανθιώτη αμυντικό που προσέφερε τόσα πολλά στον ΑΟΞ, ανεβάζοντας την φωτογραφία που βλέπετε ως κεντρική συνοδευόμενοι απο το ” ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΚΩΣΤΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗ”.

orfanidisΌπως αντιλαμβάνεστε τόσο στην σελίδα του Κώστα Νεοχωρίτη όσο και στον Παλαιμάχων πέφτουν βροχή τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κώστα Ορφανίδη που για τους παλαιότερους που τον θυμούνται να αγωνίζεται έχουν να λένε τα καλύτερα.

Και εμείς απο την πλευρά μας θα θέλαμε σύσσωμη η ομάδα του SportsAddict.gr να συλληπηθούμε την οικογένεια του κ. Ορφανίδη για την απώλεια τους. Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντα ,να τους δώσει ο θεός κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τη σκληρή αυτή δοκιμασία.

Share it