Search

Συμφωνία της ΕΠΣ Ξάνθης με τον ΑΟΞ για τα εντός έδρας ματς με χαμηλό κόστος!

Επισημοποιήθηκε αυτό που είχε προαναγγελθεί απο καιρό απο την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που με ανακοίνωση της υπενθύμισε σε όλα τα σωματεία μέλη της πως οι ποδοσφαιριστές της θα μπορούν να προμηθεύονται σε αρκετά χαμηλό κόστος εισιτήρια διαρκείας της μεγάλης ομάδας του Νομού τον ΑΟ Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ, όμως ως γνωστόν αυτό θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης στα Πηγάδια εκτός απο τέσσερα. Ποια τέσσερα, μα αυτά με τους λεγόμενους “μεγάλους” του Ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα οποία όποιος θα θέλει να τα παρακολουθήσει θα πρέπει να αγοράζει εισιτήριο του αγώνα απο τα εκδοτήρια της ΠΑΕ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης υπενθυμίζει στα σωματεία – μέλη της, την συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Συγκεκριμένα οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΠΑΕ ΑΟΞΑΝΘΗ για το πρωτάθλημα της Super League στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες στα γραφεία της Ένωσης που εδρεύουν στην Θερμοπυλών 2, 4ος όροφος κατά τις ώρες λειτουργίας γραφείου (10:00 – 14:00). Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτούνται φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και το ΑΜΚΑ.

Η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ που για ακόμη μια φορά δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη της προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας

Share it