Search

Με Θρακιώτικη συμμετοχή ξεκινά στην Ισπανία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Judo!

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 διοργανώνεται στη Μάλαγα της Ισπανίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων, με την παρουσία των κορυφαίων Νέων τζοντόκα στην Ευρώπη με συμμετοχή φυσικά και αρκετών Ελλήνων.

Στην Ελληνική αποστολή βρίσκεται και ο  Θρακιώτικης πρωταθλητής του “Μιρμάνη” Ξάνθης Μάρκος Παπαδόπουλος που θα αγωνιστεί στα -90κιλά. Ο Μάρκος Παπαδόπουλος με πολλές διακρίσεις στην κατηγορία Νέων Ανδρών έχει κάνει την προετοιμασία του για τους αγώνες με προπονητές τους Βλαδήμηρο Ηλιάδη και Θωμά Ηλιάδη που θα τον συνοδέψουν στην Ισπανία, καθώς η «ψυχολογία» του νέου αθλητή και ανερχόμενου ταλέντου της Ξάνθης, θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και την έκβαση των αγώνων.

tz-3

Για να μπορέσει μάλιστα ο Μάρκος να βρεθεί στην Ισπανία όπως και οι προπονητές του σημαντικό μέρος των εξόδων καλύφθηκε απο τοπικά καταστήματα της Ξάνθης που συνέδραμαν απο συμβολικά ποσά για να μπορέσει να καλυφθεί μέρος των εξόδων της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα judo στην Ισπανία, καθώς τα έξοδα βαρύνουν τον κάθε αθλητή.

tz-5

Οι προπονητές του Μάρκου Παπαδόπουλου, μας εξήγησαν τις δύσκολες συνθήκες της προπόνησης, δίνοντας έμφαση στη σκληρή και επίπονη δουλειά που κάνει ο αθλητής, ώστε να μείνει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τονίζοντας ότι η πειθαρχία του και η αυτοσυγκέντρωση του τον κάνει να ξεχωρίζει και να διεκδικεί ακόμη και μετάλλιο στη διοργάνωση.

tz-1

Στη σύντομη κουβέντα που είχαμε με τον αθλητή Μάρκο Παπαδόπουλο με αφορμή τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στην Ισπανία, μας δήλωσε ότι νιώθει έτοιμος για την «αναμέτρηση» αυτή, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών, πιστεύοντας ότι η προσπάθεια που έχει καταβληθεί όλο αυτό το διάστημα από το  «Μιρμάνη»,  θα δώσει  αποτέλεσμα στην επιτυχία της συμμετοχής του στη διοργάνωση.

tz-4

Τα έξοδα της αποστολής καλύφθηκαν σε κάποιο ποσοστό από χορηγούς, επαγγελματίες,  της Ξάνθης. Ο “Μιρμάνης” τους ευχαριστεί θερμά, αυτοί είναι οι:

Καφέ Prestige

Φαρμακείο Τερσενίδου

V.I.P

Leo Nissan gr

Gateau Sale

Μπουρμπουλήθρες

Γυράδικο

Γύρος Ντίνος

La Plazza

De Novo

Baizer

Κυβερνείο

Καντίνα Φιλιώ

Share it