Search

Καλεσμένος στην εκπομπή του OTE TV για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 1ης ημέρας της 1ης αγωνιστικής του Champions League, οι Τάσος Κολλίντζας και Βασίλης Σαμπράκος, είχαν καλεσμένο στο σούντιο του ΟΤΕ TV, τον Εβρίτη προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Ο κ. Ουζουνίδης σχολίασε τα όσα έγιναν στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ (1-1) κάνοντας και ανάλυση των φάσεων. Τόνισε, πως αν οι Λονδρέζοι δεν βελτιώσουν τη λειτουργία της άμυνας τους δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν πολύ στη διοργάνωση. Από την άλλη, υπερασπίστηκε τον προπονητή της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ λέγοντας πως μπορεί κάποιοι να μην είναι ευχαριστημένοι από αυτό που παρουσιάζει, αλλά έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, μία δική του άποψη για το ποδόσφαιρο την οποία δεν την αλλάζει και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί.

Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι κάποιες ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα έπρεπε να συμμετέχουν το Europa League, καθώς είναι δεν ωραίο να υπάρχουν νίκες με τόσο ευρή σκορ όπως το 5-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Ροστόφ και το 7-0 της Μπαρτσελόνα επί της Σέλτικ.

Όλα τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Champions League:

Βασιλεία – Λουντόγκορετς 1-1
Παρί Σ.Ζ. – Αρσεναλ 1-1
Μπενφίκα – Μπεσίκτας 1-1
Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι 1-2
Μπαρτσελόνα – Σέλτικ 7-0
Μάντσεστερ Σίτι –  Γκλάντμπαχ (Αναβλήθηκε λόγω βροχής)
Μπάγερν Μονάχου – Ροστόφ 5-0
Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Share it