Search

Camp Επιλογής Παικτών, Τουρνουά Λαμπούδη-Πατίδη & Αγώνας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο

Ένα γεμάτο από ποδόσφαιρο σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε στο γήπεδο του Ισαακίου, με φιλικά ακαδημιών το Σάββατο και με Camp Επιλογής Παικτών, αγώνα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με παλαίμαχους Β. Έβρου και το τουρνουά Λαμπούδη – Πατίδη την Κυριακή.

Ξεκινώντας απο το Σάββατο τα παιδιά των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης και του ΠΑΟΚ Ισαακίου έπαιξαν φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους και το καταευχαριστήθηκαν, αφού και ο καιρός ήταν πολύ καλός. Την Κυριακή ήρθε το κυρίως πιάτο αυτού του διημέρου που οργάνωσαν οι άνθρωποι του Ισαακίου. Το πρωί πραγματοποιήθηκε το Camp Επιλογής Παικτών, με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη, Γιάννη Αβραμίδη και Αλέκο Θεοδωρίδη (Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ) που βρέθηκαν σε αυτό να επιλέγουν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του Β. Έβρου που πήραν μέρος. Σύμφωνα με πηροφορίες του SportsAddict ο ακριβής αριθμός και τα ονόματα των παιδιών που επιλέχθηκαν από τα 70 παιδιά που πήραν μέρος, θα γίνουν γνωστά με ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

14284833_10207511003674927_25384257_o

Ακολούθησε το τουρνουά στη μνήμη των Λαμπούδη και Πατίδη, δύο ανθρώπων που προσέφεραν πολλά στο ποδόσφαιρο του Βορείου Έβρου. Στο πλαίσιο αυτό τιμήθηκαν οι οικογένειες των δύο εκλιπόντων. Στη συνέχεια τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια έβαλαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και αυτοί του Β. Έβρου, ξυπνώντας αναμνήσεις στους 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μπορμπόκης, Καραγεωργίου, Λαγωνίδης, Τερζανίδης, Βολτέζος, Αλεξανδρίδης (ΠΑΟΚ) – Μήτιγκας, Φραγκάκης, Δημοσχάκης, Λάζος, Διαγκάκης (Β. Έβρος) και πολλοί άλλοι πήραν μέρος σε αυτό το φιλικό στο οποίο νικητές ήταν αυτοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 6-2.

Πραγματικοί νικητές όμως ήταν οι άνθρωποι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Ορεστιάδας για ΑΜΕΑ, στο οποίο δόθηκε το ποσό που συγκεντρώθηκε από αυτές τις εκδηλώσεις.

14315839_10207511008755054_314771412_o

Τέλος, να αναφέρουμε ότι παρόντες σε αυτές τις εκδηλώσεις κάνοντας παράλληλα και τις σχετικές βραβεύσεις ήταν εκπρόσωποι σωματείων της ΕΠΣ Έβρου, ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων του νομόυ κ. Χατζημαρινάκη, οι Δήμαρχοι Ορεστιάδας & Διδυμοτείχου και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας Νόρα Μοσχοφίδου.

Share it