Search

Παίχτης – προπονητής ο Πέτρος Δημόπουλος στον Κομψάτο Πολυάνθου

Βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του Γιάννη, ο Πέτρος Δημόπουλος, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και να κάτσει στην άκρη του πάγκου του Κομψάτου Πολυάνθου.

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ

Η ομάδα του Πολυάνθου θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Θράκης και διανύει την τρίτη βδομάδα προετοιμασίας της, έχοντας δώσει δύο φιλικά ως τώρα, το ένα με τον Αστέρα Αιγείρου, στο οποίο μάλιστα επικράτησε παρά την διαφορά κατηγορίας, ενώ το άλλο με την Δόξα Σώστη, επίσης ομάδα Α’ κατηγορίας, το οποίο έληξε με 5-4 υπέρ της Δόξας.

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΚΟΜΨΑΤΟΣ

Όσον αφορά το ρόστερ, αυτό έχει συμπληρωθεί πλέον, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να έχει στη διάθεσή του πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να του δώσουν λύσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Απ’ την περσινή ομάδα του Κομψάτου παραμένουν οι:

Βαγγέλης Αγιαννίτης (μέσος), Τριανταφυλλίδης Λάζαρος(μεσοαμυντικός), Τασούδης Κωνσταντίνος(μέσος), Αερακης Κωνσταντίνος(τερματο φυλακας), Στογιαντζακης Χρηστος (επιθετικος) Σταμπολης Δημήτρης (μεσοεπιθετικος) Φλωροκάπης Κωνσταντίνος (στοπερ) Μπεκήρ Σοφτά (αμυντικός), Αικούτ Μουμίν (αμυντικός), Εμίν Μουμίνν (χαφ), Σονέρ Χαλήλ (αμυντικός) Λατηφ Χαλήλ (αμυντικός και αρχηγός).
Στη συλλογή μπορείτε να δείτε τα νέα  μεταγραφικά αποκτήματα του Κομψάτου, πλην των δύο πιο πρόσφατων,   Πουσκουλού Μεχμέτ  και Αμαξόπουλου Κυριάκου.

Share it