Search

Το pregame του ματς του Α.Ο.Καβάλας με την Δόξα Προσκυνητών(17:00 LIVE)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row]

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική σήμερα λοιπόν, η οποία περιλαμβάνει μάλιστα και αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ιστορικός Α.Ο.Καβάλας, ενισχυμένος και με φιλοδοξίες που δεν χωρούν τίποτα λιγότερα απ’ την άνοδο, θα υποδεχτεί στο Βερούλειο στην πρωτάρα αλλά επικίνδυνη, Δόξα Προσκυνητών. Ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Γιάννης Ταουσιάνης, έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, τις παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το κλειδί για τον ΑΟΚ είναι να μπορέσει να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, ώστε να «λυθούν τα πόδια» και να αναγκάσει τους Προσκυνητές να βγουν μπροστά, κάτι που θα αφήσει την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της Καβάλας, να βρουν τους φιλοξενούμενους ανοργάνωτους. Σε διαφορετική περίπτωση, (αν δεν έρθει το πολυπόθητο γκολ από νωρίς) οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να διαχειριστούν σωστά ένα παιχνίδι υπομονής και να ψάξουν να βρουν τους χώρους για να διασπάσουν την άμυνα της Δόξας Προσκυνητών.

Όσον αφορά την σημερινή αποστολή σ’ αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι:  Αθανασίου, Συριτούδης, Μπαντανης, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Δέντσας, Παππάς, Λαδάκης, Πτηνόπουλος, Παβίσεβιτς, Μελισσόπουλος, Σταματόπουλος, Μπλιος, Ζλατκόφσκι, Κασαπάκης, Φραγκούλης, Δελής.

Πιθανή ενδεκάδα:

Ο Γιάννης Ταουσιάνης προσανατολίζεται στο 4-3-3, με τον Αθανασίου κάτω απ’ τα δοκάρια, τους Μπαντάνη, Κυριακίδη, Μπάτζιο και Γιαλούση στην άμυνα, τον Δέντσα και τον Λαδάκη στο κέντρο, τον Παππά λίγο μπροστά τους, Πτηνόπουλο και Μελισσόπουλο στα άκρα και σέντερ φορ τον Ζλτκόφσκι

 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Χωρίς άγχος αλλά με μπόλικο πάθος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του Βερούλειου η Δόξα Προσκυνητών που θα λάβει το βάπτισμα του πυρός στις εθνικές κατηγορίες. Η προετοιμασία της Δόξας κύλησε χωρίς προβλήματα, με την ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη να δείχνει καλά δείγματα γραφής στη συντριπτική πλειοψηφία των φιλικών του καλοκαιριού. Χωρίς πολλές αλλαγές συγκριτικά με το περσινό ρόστερ που της χάρισε την άνοδο, αλλά με ποιοτικές προσθήκες όπως τους Δέρτσα, του Λειβαδιώτη, του Δραγανίδη, του Εμρέ που έχουν παραστάσεις απ’ την Γ’ κατηγορία.

Η Δόξα, όπως είχαν επισημάνει στο S.A., o Γιάννης Κλειτσιώτης και ο Χρήστος Βάσκος σέβεται τον σημερινό αντίπαλό της, αλλά δεν τον φοβάται. Ο παράγοντας άγχος είναι απ’ την πλευρά των γηπεδούχουν και εκεί ακριβώς θέλει να πατήσει η Δόξα Προσκυνητών και με τον ενθουσιασμού της πρωτάρας να καταφέρει να αιφνιδιάσει τον Α.Ο.Κ.

Η αποστολή της Δόξας Προσκυνητών για το ματς με τον Α.Ο.Κ. είναι: Πέρτσας, Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Λέφης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Τρίχας, Ιωαννίδης, Κλης, Δραγανίδης, Εμρέ, Θωμάς, Βάσκο

Πιθανή ενδεκάδα:

Σε διάταξη 4-5-1 θα παρατάξει τους ποδοσφαιριστές του με τον Δέρτσα κάτω απ’ τα γκολποστ, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης στην άμυνα, Δραγανίδης και Τρίχας τα δύο αμυντικά χαφ, λίγο μπροστά τους ο Κλης, ο Θωμάς με τον Εμρέ στα δύο άκρα και σητν Κορυφή ο Βάσκος

 

[yop_poll id=”5″]

 

Γήπεδο: Βερούλειο Καβάλας

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας), Βοηθοί: Ζέρβας, Μηνούδης (Πιερίας)

Share it