Search

Πρεμιέρα με το αριστερό κόντρα σε ένα εκ των φαβορί του πρωταθλήματος για την Δόξα Πρσκυνητών(+photos)

Δύσκολο έργο είχε η νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών στο ιστορικό της ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, οι Προσκυνητές αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΑΟ Καβάλας.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και το τελικό σκορ αναδεικνύει την υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι επικράτησαν με 5-2. Βέβαια οι προσδοκίες για τη Δόξα δεν ήταν υψηλές, αφού η πρεμιέρα δόθηκε ενάντια σε ένα απο τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Football League!

Στα αμιγώς αγωνιστικά οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” δις με τον Παβίσεβιτς στο πρώτο μέρος, πρώτα στο 2ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ κι έπειτα στο 20′ με σουτ. Το 3-0 σημειώσε ο Μπλιος από πλάγια θέση στο 55′, ενώ ο Βάσκος μείωσε στο 73′, ύστερα από ασίστ του Τρίχα.

Η συνέχεια ήταν γεμάτη γκολ, με τον Παβίσεβιτς να κάνει το χατ-τρικ στο 85′, τον Εμρέ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων και τον Τουμανίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-2 Στην αναμέτρηση με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι λίγο πριν το τρίτο γκολ, ενώ με την φανέλα της Καβάλας αγωνίστηκε επίσης και ο Ξανθιώτης Μελισσόπουλος

Α.Ο. Καβάλα (Ταουσιάνης) : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς (44΄Ζλατόφσκι), Τουμανίδης, Μπλιός, Μελισσόπουλος, Παβίσεβιτς.

Δόξας Προσκυνητών (Κλειτσιώτης):  Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης (64΄Κελεσίδης), Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλής (64΄Κωνσταντινίδης), Θωμάς.

Δείτε παρακάτω μερικές στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο τον φακό του εξαιρετικού Καβαλιώτη φωτογράφου Λάσκαρη Τσούτσα

Share it