Search

Φιλικά στη Βουλγαρία και ένα πολύ δυνατό εγχώριο για Εθνικό!

Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας έχει κλείσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τον Σάκη Μουστακίδη και τους παίκτες του να δουλεύουν σκληρά, αλλά και με πολύ καλή διάθεση για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 90%, με μία το πολύ δύο προσθήκες να είναι πιθανές, ενώ από την περσινή ομάδα μόνο 4 παίχτες θα αγωνίζονται και φέτος με τη μπλε φανέλα του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης. Αυτοί είναι οι Τσέλιος, Χαραλαμπίδης, Βλαχόπουλος και Στοϊλούδης.

Ο Εθνικός βρίσκεται τώρα στο στάδιο του προγραμματισμού των φιλικών που θα δώσει και στο πλαίσιο αυτό θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στη Βάρνα της Βουλγαρίας το πρώτο 10ήμερο του Οκτώβρη. Αυτά τα παιχνίδια στη γειτονική χώρα θα είναι και τα τα τελευταία τεστ που θα δώσουν οι Εβρίτες πριν το πρώτο τους επίσημο ματς για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» στις 15 ή 16 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα όμως και μέσα στο Σεπτέμβρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση ένα πολύ μεγάλο όνομα του βόλεϊ. Να θυμίσουμε ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας της Θράκης για τη Volleyleague ξεκινάνε το σαββατοκύριακο 22-23/10.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Πανταζίδης – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Share it