Search

Στην Ξάνθη ο Πρόεδρος της Ε.Ο. Ποδηλασίας και σκέψεις για μεγάλη διοργάνωση στην Θράκη(+photos)

Μετά από πρόσκληση του Πήγασου Ξάνθης, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Θανάσης Τερζής επισκέφθηκε τα γραφεία του δραστήριου Ξανθιώτικου συλλόγου και πραγματοποίησε συζήτηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με όλα τα θέματα του συλλόγου και κυρίως σχετικά με το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρόνια.

Συζητήθηκε η σκέψη για ανάληψη διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Ανδρών-Γυναικών 2017 στην Ξάνθη και για το λόγο αυτό έγιναν και συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη και το Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, που ήταν πολύ θετική στην παροχή βοήθειας για την ανάληψη της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Προέδρου της Ε.Ο.Π. Θανάση Τερζή με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, το Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Πρόεδρο του Πήγασου Ξάνθης Αφεντούλη Τσακιρίδη, τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Ζαφειριάδη, τον Ταμία Μιχάλη Σπανίδη και τον Έφορο Αγωνιστικού Βασίλη Ποιμενίδη.

Share it