Search

Δόξα Προσκυνητών: Με πίστη και φιλοδοξίες τη νέα σεζόν!

Η λαχτάρα να δουν για πρώτη φορά την Δόξα Προσκυνητών να αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα, αυξάνει διαρκώς, για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι νιώθουν την πλησμονή και την αγωνία τους να φτάνει στο κατακόρυφο, όσο οι δείκτες του ρολογιού βαίνουν αγέρωχοι, προς ολοταχώς το εναρκτήριο λάκτισμα της Κυριακής.

Η αποστολή της ομάδας του Γιάννη Κλειτσιώτη μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει τον ιστορικό και με μεγάλες φιλοδοξίες Α.Ο.Καβάλας στο Βερούλειο, με τους Αργοναύτες να έχουν οριοθετήσει ως μοναδικό στόχο τους – από νωρίς –  την άνοδο.

Το θετικό για τους Προσκυνητές είναι πως, το άγχος για τη νίκη το έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουν

 

Βασικό συστατικό στο οποίο επενδύει ο Εβρίτης τεχνικός της Δόξας Προσκυνητών, είναι η ομοιογένεια. Δεδομένου πως ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας που κέρδισε την άνοδο έμεινε ίδιος και προστέθηκαν στο ρόστερ ποιοτικές λύσεις, που γνωρίζουν τα κατατόπια στην κατηγορία, η Δόξα Προσκυνητών δείχνει και είναι ενισχυμένη συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης απ’ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν, ενώ ίσως φανεί χρήσιμος στον τεχνικό των Προσκυνητών και για έναν επιπλέον λόγο. Το γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά τον προσεχή αντίπαλο της Δόξας. Πέρα απ’ τον Δημητριάδη, τον δρόμο από άλλες ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν στη Β Εθνική προς τους Προσκυνητές ακολούθησαν ο πολύ καλός στο έναν με έναν και φαρμάκι στις κόντρα επιθέσεις Εμρέ απ’ το Σουφλί, ο Δραγανίδης απ’ το Σουφλί που αποτελεί έναν ισορροπημένο χαφ, καλό στο ανασταλτικό αλλά και δημιουργικό κομμάτι, ενώ διακρίνεται και για την έμφασή του στο σκοράρισμα από μακρινές αποστάσεις με δυνατά σουτ, καθώς έχει πολύ καλό δεξί πόδι.

http://

Απ’ τον Έβρο Σουφλίου στην Δόξα Προσκυνητών κατηφόρισε επίσης ο Άγγελος Λειβαδιώτης, που έχει αγωνιστεί στην Γ’ και με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.  Αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Παναγιώτης Περτσάς, που ανηφόρισε στον Ν. Ροδόπης απ’ την Τριγλία Ραφήνας. Σημαντικότερη αποχώρηση, αυτή του Βιόπουλου που μετανάστευσε στην Γερμανία για να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη.

Στους Προσκυνητές τελέστηκε χθες ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που στην Δόξα φιλοδοξούν να τους έχει υγιείς, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος απ’ την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ

Προπονητής : Γιάννης Κλειτσιώτης

Βοηθός Προπονητή: Διονύσης Αργυρόπουλος

Ρόστερ :

1. Παναγιώτης Περτσάς (Τ) από Τριγλία Ραφήνας
2. Δημήτρης Αγγελόπουλος (Τ)
3. Γιάννης Κορωνάκης (Τ) από Ορφέα Στρύμης
4. Μιχάλης Δημητριάδης (Α) από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
5. Θεόδωρος Λέφης (Α) από Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
6. Άγγελος Λειβαδιώτης (Α) από Έβρο Σουφλίου
7. Άρης Κίτσος (Α)
8. Κώστας Μαδούρας (Α)
9. Γιώργος Μόσχος (Α)
10. Γιώργος Σιδηρόπουλος (Α)
11. Ραφαήλ Κελεσίδης (Α)
12. Εμρέ Χαμζά (Α) από Αετό Μίσχου
13. Μούτσα Νουγκζάρη (Α) από Πανθρακικό Κ20
14. Πασχάλης Δραγανίδης (Μ) από Έβρο Σουφλίου
15. Εμρέ Μεμέτ (Μ)
16. Παναγιώτης Ανυφαντάκης (Μ) από Πλατανιά Κ20
17. Σοφοκλής Ιωαννίδης (Μ) από ΑΟ Καρδίας
18. Νίκος Τρίχας (Μ)
19. Κώστας Κλης (Μ)
20. Πέτρος Σωμαράκης (Μ) από Νέους Ηροδότου
21. Γαβριήλ Θωμάς (Ε) από Αστέρα Αιγείρου
22. Τριαντάφυλλος Σερίφης (Ε)
23. Χρήστος Βάσκος (Ε)

Αποχώρησαν : Δημήτρης Σπάρος (Αμβρυσσία Διστόμου), Κώστας Γεμενετζής (Μακεδoνικός Ασκού), Γιώργος Βλαδιμηρίδης (Κέρκυρα Κ20), Πέτρος Βιόπουλος (MSV Ντούισμπουργκ), Γιάννης Σταμάτης (Αμβρακία Κωστακιών), Παναγιώτης Ραμαντάνης(Δαβουρλής Κ.92), Στέλιος ΒασιλακάκηςΠαντελής Μιχαλακέλης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), ΣτέλιοςΔουμπιάδης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Κώστας Φαρασόπουλος, Θωμάς Τσέκος (Δόξα Θεολόγου), Κώστας Κούδερης

Share it